De Polaroid SC1630 Smart Camera is uitgerust met het Android besturingssysteem. Foto's en video's kan je rechtstreeks op het aanraakscherm van de camera bewerken.

De Smart Camera heeft de vormgeving van een smartphone. Op welke versie van Android het toestel precies draait, deelde de fabrikant niet mee. De Polaroid SC1630 heeft een camera met 16 megapixel CCD sensor aan boord met 3x optische zoomlens. Daarnaast beschikt de Smart Camera over een aanraakscherm en ondersteunt hij WiFi en Bluetooth.

Door het Android besturingssysteem kan je niet alleen je foto's en video's snel delen via sociale netwerken, ook kan je fotobewerkingsapps rechtstreeks op de camera gebruiken, zoals bijsnijden, rode ogen verwijderen, en kleuren corrigeren. Ook heeft de Smart Camera toegang tot Google's Android Market.

De Polaroid SC1630 Smart Camera's is uitgerust met een 3,2-inch breedbeeldscherm met een resolutie van 800 x 400 pixels. Met de Smart Album-functie kunnen foto's automatisch opgeslagen worden op datum, locatie en personen. De ondersteuning voor geotagging laat toe om ook lengte- en breedtecoördinaten toe te voegen aan de beelden. De SC1630 ondersteunt ook gezichts- en lachdetectie.

De Polaroid SC1630Smart Camera ondersteunt microSD geheugenkaartjes tot 32 GB. Het toestel zou in 2012 te koop zijn. De prijs werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

De Polaroid SC1630 Smart Camera is uitgerust met het Android besturingssysteem. Foto's en video's kan je rechtstreeks op het aanraakscherm van de camera bewerken. De Smart Camera heeft de vormgeving van een smartphone. Op welke versie van Android het toestel precies draait, deelde de fabrikant niet mee. De Polaroid SC1630 heeft een camera met 16 megapixel CCD sensor aan boord met 3x optische zoomlens. Daarnaast beschikt de Smart Camera over een aanraakscherm en ondersteunt hij WiFi en Bluetooth. Door het Android besturingssysteem kan je niet alleen je foto's en video's snel delen via sociale netwerken, ook kan je fotobewerkingsapps rechtstreeks op de camera gebruiken, zoals bijsnijden, rode ogen verwijderen, en kleuren corrigeren. Ook heeft de Smart Camera toegang tot Google's Android Market. De Polaroid SC1630 Smart Camera's is uitgerust met een 3,2-inch breedbeeldscherm met een resolutie van 800 x 400 pixels. Met de Smart Album-functie kunnen foto's automatisch opgeslagen worden op datum, locatie en personen. De ondersteuning voor geotagging laat toe om ook lengte- en breedtecoördinaten toe te voegen aan de beelden. De SC1630 ondersteunt ook gezichts- en lachdetectie. De Polaroid SC1630Smart Camera ondersteunt microSD geheugenkaartjes tot 32 GB. Het toestel zou in 2012 te koop zijn. De prijs werd niet meegedeeld.Bron: www.diskidee.be