Met de D-Link ShareCenter NAS-servers kan je bestanden en digitale media delen met andere gebruikers op je thuisnetwerk of via internet.

De ShareCenter Shadow (DNS-325) en ShareCenter Pulse (DNS-320) Network Attached Storage producten hebben twee baaien die je kan uitrusten met 3,5" SATA harde schijven met een maximum capaciteit van 2 TB elk. Beide producten ondersteunen RAID 0, RAID 1 en JBoD.

De opgeslagen bestanden kun je delen met andere gebruikers op je thuisnetwerk of via internet met een webinterface. Je kan gebruikers en groepen toegangsrechten geven tot bepaalde mappen en bepalen of zij de inhoud ervan mogen lezen of bewerken. Ook kan je opgeslagen muziek, films of foto's afspelen op een mediaspeler die is aangesloten op je tv. Met de ingebouwde BitTorrent klant kan je digitale content van het internet kan je rechtstreeks op de NAS'en downloaden.

Beide ShareCenter producten zijn uitgerust met een Gigabit aansluiting. Beide NAS'en bieden de mogelijkheid om een externe harde schijf of usb-geheugenstaaf aan te sluiten via de usb-poort. Voor Apple gebruikers is er ondersteuning voor de back-upoplossing Time Machine. Voor Windows gebruikers wordt gratis FarStone Backup Software meegeleverd. Het model ShareCenter Shadow (DNS-325) bevat bijkomende functionaliteit en kan je bijvoorbeeld draadloos muziek streamen naar een Logitech Squeezebox product of WordPress-blogs installeren en redigeren.

De D-Link ShareCenter Pulse (DNS-320) heeft een adviesprijs van 122 euro. De D-Link ShareCenter Shadow (DNS-325) zal beschikbaar zijn vanaf het eerste trimester van 2011 voor een adviesprijs van 264 euro.

Bron: www.diskidee.be

Met de D-Link ShareCenter NAS-servers kan je bestanden en digitale media delen met andere gebruikers op je thuisnetwerk of via internet. De ShareCenter Shadow (DNS-325) en ShareCenter Pulse (DNS-320) Network Attached Storage producten hebben twee baaien die je kan uitrusten met 3,5" SATA harde schijven met een maximum capaciteit van 2 TB elk. Beide producten ondersteunen RAID 0, RAID 1 en JBoD. De opgeslagen bestanden kun je delen met andere gebruikers op je thuisnetwerk of via internet met een webinterface. Je kan gebruikers en groepen toegangsrechten geven tot bepaalde mappen en bepalen of zij de inhoud ervan mogen lezen of bewerken. Ook kan je opgeslagen muziek, films of foto's afspelen op een mediaspeler die is aangesloten op je tv. Met de ingebouwde BitTorrent klant kan je digitale content van het internet kan je rechtstreeks op de NAS'en downloaden. Beide ShareCenter producten zijn uitgerust met een Gigabit aansluiting. Beide NAS'en bieden de mogelijkheid om een externe harde schijf of usb-geheugenstaaf aan te sluiten via de usb-poort. Voor Apple gebruikers is er ondersteuning voor de back-upoplossing Time Machine. Voor Windows gebruikers wordt gratis FarStone Backup Software meegeleverd. Het model ShareCenter Shadow (DNS-325) bevat bijkomende functionaliteit en kan je bijvoorbeeld draadloos muziek streamen naar een Logitech Squeezebox product of WordPress-blogs installeren en redigeren. De D-Link ShareCenter Pulse (DNS-320) heeft een adviesprijs van 122 euro. De D-Link ShareCenter Shadow (DNS-325) zal beschikbaar zijn vanaf het eerste trimester van 2011 voor een adviesprijs van 264 euro. Bron: www.diskidee.be