De erg compacte LFH 0882 memorecorder van Philips, die is uitgerust met een zoommicrofoon, kan zowel gecomprimeerde als niet-gecomprimeerde stereo-opnames maken.

Concertorganisatoren kunnen zich nu al zorgen beginnen maken, want de Philips LFH 0882 digitale multimedia memorecorder kan niet alleen gecomprimeerde stereo-opnames maken in mp3-formaat, hij kan ook niet-gecomprimeerde digitale stereo-opnames maken in PCM-formaat.De LFH 0882 is licht en gemakkelijk mee te nemen in een tas of zak. Toch kun je er tot zes uur lang PCM (Pulse Code Modulation)-opnames mee maken in stereo. De opnamekwaliteit is dan vergelijkbaar met die van een cd. Stel je de memorecorder in op mp3 dan kun je bijna 24 dagen ononderbroken opnames maken.De recorder heeft een zoommicrofoon met twee verschillende actieradiussen. De signaal-ruisverhouding (S/R) van de zeer gevoelige microfoon is volgens Philips hoorbaar beter dan die van een standaardmicrofoon.Het apparaat beschikt over een spraakgeactiveerde opname, een gebruikersvriendelijke functie voor handvrije opnames.De LFH 0882 heeft ook een ingebouwde stereoradio. Die kun je niet alleen beluisteren via de krachtige luidspreker of meegeleverde oortjes, maar je kunt er ook opnames van maken. Verder wordt ook een dasspeldmicrofoon meegeleverd zodat je handenvrij opnames kunt maken.Op het extra grote, verlichte LCD-scherm kan de gebruiker zich in een oogopslag informeren over de status van het apparaat (bijvoorbeeld opnameduur, tijd, spraakactivering, microfoongevoeligheid, opnamekwaliteit, mappenkeuze, batterijstatus).De adviesprijs van de Philips LFH 0882 bedraagt 199,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

De erg compacte LFH 0882 memorecorder van Philips, die is uitgerust met een zoommicrofoon, kan zowel gecomprimeerde als niet-gecomprimeerde stereo-opnames maken. Concertorganisatoren kunnen zich nu al zorgen beginnen maken, want de Philips LFH 0882 digitale multimedia memorecorder kan niet alleen gecomprimeerde stereo-opnames maken in mp3-formaat, hij kan ook niet-gecomprimeerde digitale stereo-opnames maken in PCM-formaat.De LFH 0882 is licht en gemakkelijk mee te nemen in een tas of zak. Toch kun je er tot zes uur lang PCM (Pulse Code Modulation)-opnames mee maken in stereo. De opnamekwaliteit is dan vergelijkbaar met die van een cd. Stel je de memorecorder in op mp3 dan kun je bijna 24 dagen ononderbroken opnames maken.De recorder heeft een zoommicrofoon met twee verschillende actieradiussen. De signaal-ruisverhouding (S/R) van de zeer gevoelige microfoon is volgens Philips hoorbaar beter dan die van een standaardmicrofoon.Het apparaat beschikt over een spraakgeactiveerde opname, een gebruikersvriendelijke functie voor handvrije opnames.De LFH 0882 heeft ook een ingebouwde stereoradio. Die kun je niet alleen beluisteren via de krachtige luidspreker of meegeleverde oortjes, maar je kunt er ook opnames van maken. Verder wordt ook een dasspeldmicrofoon meegeleverd zodat je handenvrij opnames kunt maken.Op het extra grote, verlichte LCD-scherm kan de gebruiker zich in een oogopslag informeren over de status van het apparaat (bijvoorbeeld opnameduur, tijd, spraakactivering, microfoongevoeligheid, opnamekwaliteit, mappenkeuze, batterijstatus).De adviesprijs van de Philips LFH 0882 bedraagt 199,95 euro. Bron: www.diskidee.be