De Voice Tracer LFH0888 en Voice Tracer LFH0868 zijn de eerste digitale memorecorder sets van Philips met een USB Docking Station.

De nieuwe Voice Tracer dictafoons van Philips hebben een geheugencapaciteit van 573 uur in mp3 stereo. De LFH0888 biedt ook een PCM-stand voor ongecomprimeerd opnemen in cd-kwaliteit. Beide Voice Tracer sets hebben een zoomfunctie met drie instellingen om gerichte opnamen te maken in diverse geluidsomgevingen, zoals persconferenties, lezingen, vergaderingen of gesprekken. Met de ingebouwde indexfunctie kan je opnamemarkeringen eenvoudig opnieuw oproepen. De LFH0888 en de LFH0868 memorecorders bieden ook de mogelijkheid om spraakgeactiveerde opnamen te maken. Bij activering start de opname automatisch zodra geluid weerklinkt en stopt zodra het geluid wegvalt. De LFH0888 set is ook uitgerust met een stereo-radio. Je kan radio-uitzendingen ook opnemen. Dankzij het USB Docking Station hebben de multifunctionele stemopnemers altijd een vaste plek en kan je ze gemakkelijk opladen. Ook kan je de digitale dictaten, notities, verslagen of rapportages snel overzetten naar pc of laptop, zodat je ze kan bewerken of doorsturen via e-mail. De dictafoons beschikken over vier mappen waarin je maximaal 99 opnamen kan bewaren. De Philips Voice Tracer LFH0888 set heeft een adviesprijs van 249,95 euro, terwijl de adviesprijs van de Voice Tracer LFH0868 set 199,99 euro bedraagt. De digitale memorecorders worden geleverd met een hoesje, een stereoheadset en dasspeldmicrofoon voor handenvrij opnemen.

Bron: www.diskidee.be

De Voice Tracer LFH0888 en Voice Tracer LFH0868 zijn de eerste digitale memorecorder sets van Philips met een USB Docking Station. De nieuwe Voice Tracer dictafoons van Philips hebben een geheugencapaciteit van 573 uur in mp3 stereo. De LFH0888 biedt ook een PCM-stand voor ongecomprimeerd opnemen in cd-kwaliteit. Beide Voice Tracer sets hebben een zoomfunctie met drie instellingen om gerichte opnamen te maken in diverse geluidsomgevingen, zoals persconferenties, lezingen, vergaderingen of gesprekken. Met de ingebouwde indexfunctie kan je opnamemarkeringen eenvoudig opnieuw oproepen. De LFH0888 en de LFH0868 memorecorders bieden ook de mogelijkheid om spraakgeactiveerde opnamen te maken. Bij activering start de opname automatisch zodra geluid weerklinkt en stopt zodra het geluid wegvalt. De LFH0888 set is ook uitgerust met een stereo-radio. Je kan radio-uitzendingen ook opnemen. Dankzij het USB Docking Station hebben de multifunctionele stemopnemers altijd een vaste plek en kan je ze gemakkelijk opladen. Ook kan je de digitale dictaten, notities, verslagen of rapportages snel overzetten naar pc of laptop, zodat je ze kan bewerken of doorsturen via e-mail. De dictafoons beschikken over vier mappen waarin je maximaal 99 opnamen kan bewaren. De Philips Voice Tracer LFH0888 set heeft een adviesprijs van 249,95 euro, terwijl de adviesprijs van de Voice Tracer LFH0868 set 199,99 euro bedraagt. De digitale memorecorders worden geleverd met een hoesje, een stereoheadset en dasspeldmicrofoon voor handenvrij opnemen. Bron: www.diskidee.be