Logitechs Keys-To-Go mobiele toetsenbord bestond al voor iOS (iPad) en komt nu ook op de markt voor Android 4.1 en Windows 7 of hoger. Deze nieuwe versie heeft een rij Android- en Windows-sneltoetsen voor extra gebruiksgemak en productiviteit.

Er zit ook een draagbare standaard bij waarmee je een smartphone in een rechte positie aan het toetsenbord kunt bevestigen voor eenvoudig typen.

De waterafstotende FabricSkin beschermt het toetsenbord tegen morsen en vuil, kan eenvoudig worden schoongemaakt en biedt bescherming tegen vallen.

De draadloze verbinding met het mobiele apparaat gebeurt via een Bluetooth-verbinding. De Logitech Keys-to-Go voor Android en Windows meet 13,7 x 24,2 x 0,6 cm en weegt 180 gram.

De oplaadbare batterij houdt het drie maanden uit. Een statuslampje toont de toestand van de batterij.

Het Logitech Keys-To-Go toetsenbord kost 69 euro.

Bron: www.diskidee.be

Logitechs Keys-To-Go mobiele toetsenbord bestond al voor iOS (iPad) en komt nu ook op de markt voor Android 4.1 en Windows 7 of hoger. Deze nieuwe versie heeft een rij Android- en Windows-sneltoetsen voor extra gebruiksgemak en productiviteit.Er zit ook een draagbare standaard bij waarmee je een smartphone in een rechte positie aan het toetsenbord kunt bevestigen voor eenvoudig typen.De waterafstotende FabricSkin beschermt het toetsenbord tegen morsen en vuil, kan eenvoudig worden schoongemaakt en biedt bescherming tegen vallen.De draadloze verbinding met het mobiele apparaat gebeurt via een Bluetooth-verbinding. De Logitech Keys-to-Go voor Android en Windows meet 13,7 x 24,2 x 0,6 cm en weegt 180 gram.De oplaadbare batterij houdt het drie maanden uit. Een statuslampje toont de toestand van de batterij.Het Logitech Keys-To-Go toetsenbord kost 69 euro.Bron: www.diskidee.be