De Sitecom WLX-2007 wifi-extender is uitgerust met een geïntegreerd stopcontact zodat je geen stroomaansluiting verliest. De WLX-2007 werkt met Wireless-N draadloze netwerken, met oudere Wireless-B/G netwerken, maar heeft niet het snellere Wireless-AC aan boord. Wel haalt dit verlengstuk voor draadloze netwerken maximale wifi-snelheden tot 300 Mbit/s.

Het apparaat heeft een geïntegreerde Fast Ethernet-poort, ondersteunt alle wifi-beveiligingsstandaarden en kan eenvoudig aan een bestaand netwerk gekoppeld worden door een druk op de ops/wps-knop. Andere instellingen regel je via de geïntegreerde webinterface.

De WLX-2007 heeft verder een signaalsterkte-indicator die gebruikers helpt de beste positie in de woning te bepalen voor de plaatsing van het product.

De Sitecom WLX-2007 N300 Wi-Fi Socket Wallmount Range Extender kost 49,99 euro. Sitecom geeft er tien jaar garantie op.

Bron: www.diskidee.be

De Sitecom WLX-2007 wifi-extender is uitgerust met een geïntegreerd stopcontact zodat je geen stroomaansluiting verliest. De WLX-2007 werkt met Wireless-N draadloze netwerken, met oudere Wireless-B/G netwerken, maar heeft niet het snellere Wireless-AC aan boord. Wel haalt dit verlengstuk voor draadloze netwerken maximale wifi-snelheden tot 300 Mbit/s.Het apparaat heeft een geïntegreerde Fast Ethernet-poort, ondersteunt alle wifi-beveiligingsstandaarden en kan eenvoudig aan een bestaand netwerk gekoppeld worden door een druk op de ops/wps-knop. Andere instellingen regel je via de geïntegreerde webinterface.De WLX-2007 heeft verder een signaalsterkte-indicator die gebruikers helpt de beste positie in de woning te bepalen voor de plaatsing van het product.De Sitecom WLX-2007 N300 Wi-Fi Socket Wallmount Range Extender kost 49,99 euro. Sitecom geeft er tien jaar garantie op.Bron: www.diskidee.be