De TP-Link AV200 Wireless N Powerline Extender is een WiFi-aanvulling op de Powerline-oplossingen van de fabrikant van netwerkproducten.

Powerline-technologie maakt gebruik van het bestaande stroomne en biedt een alternatief voor het opzetten van een netwerk naar plekken die moeilijk bereikbaar zijn met LAN- of WiFi-verbindingen. De Powerline Extender van TP-Link zendt een draadloos signaal met een snelheid van 300 Mbps uit waarmee alle apparatuur met netwerkondersteuning, zoals computers, spelconsoles, set-topboxen, printers en NAS-servers, een verbinding kunnen maken met het netwerk.

De AV200 Wireless N Powerline Extender heeft ook een Ethernet-aansluiting zodat je apparaten ook met een kabel kan verbinden met het Powerline netwerk. De overdrachtssnelheden bij een Powerline-verbinding bedraagt dan 200 Mbps. De TP-Link AV200 heeft een plug-and-play installatie. Ook heeft de extender een energiebesparende modus die het stroomverbruik automatisch reduceert tot 65 %, aldus de fabrikant.

Het Powerline-netwerk kan met een simpele druk op een knop op de adapter worden beveiligd met 128-bit AES-encryptie. De ingebouwde quality of service (QoS) waarborgt de verbindingskwaliteit voor bandbreedtegevoelige toepassingen, zoals online games en spraak- en videoverkeer. De TP-Link AV200 Wireless N Powerline Extender (TL-WPA281) is al leverbaar en heeft een adviesprijs van 44,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De TP-Link AV200 Wireless N Powerline Extender is een WiFi-aanvulling op de Powerline-oplossingen van de fabrikant van netwerkproducten. Powerline-technologie maakt gebruik van het bestaande stroomne en biedt een alternatief voor het opzetten van een netwerk naar plekken die moeilijk bereikbaar zijn met LAN- of WiFi-verbindingen. De Powerline Extender van TP-Link zendt een draadloos signaal met een snelheid van 300 Mbps uit waarmee alle apparatuur met netwerkondersteuning, zoals computers, spelconsoles, set-topboxen, printers en NAS-servers, een verbinding kunnen maken met het netwerk. De AV200 Wireless N Powerline Extender heeft ook een Ethernet-aansluiting zodat je apparaten ook met een kabel kan verbinden met het Powerline netwerk. De overdrachtssnelheden bij een Powerline-verbinding bedraagt dan 200 Mbps. De TP-Link AV200 heeft een plug-and-play installatie. Ook heeft de extender een energiebesparende modus die het stroomverbruik automatisch reduceert tot 65 %, aldus de fabrikant. Het Powerline-netwerk kan met een simpele druk op een knop op de adapter worden beveiligd met 128-bit AES-encryptie. De ingebouwde quality of service (QoS) waarborgt de verbindingskwaliteit voor bandbreedtegevoelige toepassingen, zoals online games en spraak- en videoverkeer. De TP-Link AV200 Wireless N Powerline Extender (TL-WPA281) is al leverbaar en heeft een adviesprijs van 44,99 euro.Bron: www.diskidee.be