De Samsung Optical Smart Hub is een dvd- en cd-speler en -brander waarmee je je muziek- en filmcollectie op optische dragers draadloos naar smartphone, tablet, notebook of Smart tv kan streamen.

De SE-208BW Optical Smart Hub van Samsung is een multifiunctioneel apparaat dat is uitgerust met EEE 802.11b/g draadloze technologie. Als je een dvd of cd in de lader schuift, kan je er video en muziek draadloos mee streamen naar je smartphone, tablet, laptop of een Smart tv. Je kan er ook dvd's en cd's mee branden en zo bijvoorbeeld een back-up maken van de bestanden op je smartphone, tablet of laptop.

De Samsung Optical Smart Hub ondersteunt vier apparaten tegelijkertijd. Al je een film op dvd bekijkt en een cd beluistert, kunnen nog twee apparaten tegelijk twee verschillende nummers van dezelfde schijf afspelen. Je krijgt toegang tot de Optical Smart Hub via de Mobile Smart Hub app die je kan downloaden in Google Play (Android) of App Store (iOS). Het externe schijfstation is ook uitgerust met een USB 2.0- en Ethernet-aansluiting. De Samsung SE-208BW Optical Smart Hub is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Samsung Optical Smart Hub is een dvd- en cd-speler en -brander waarmee je je muziek- en filmcollectie op optische dragers draadloos naar smartphone, tablet, notebook of Smart tv kan streamen. De SE-208BW Optical Smart Hub van Samsung is een multifiunctioneel apparaat dat is uitgerust met EEE 802.11b/g draadloze technologie. Als je een dvd of cd in de lader schuift, kan je er video en muziek draadloos mee streamen naar je smartphone, tablet, laptop of een Smart tv. Je kan er ook dvd's en cd's mee branden en zo bijvoorbeeld een back-up maken van de bestanden op je smartphone, tablet of laptop. De Samsung Optical Smart Hub ondersteunt vier apparaten tegelijkertijd. Al je een film op dvd bekijkt en een cd beluistert, kunnen nog twee apparaten tegelijk twee verschillende nummers van dezelfde schijf afspelen. Je krijgt toegang tot de Optical Smart Hub via de Mobile Smart Hub app die je kan downloaden in Google Play (Android) of App Store (iOS). Het externe schijfstation is ook uitgerust met een USB 2.0- en Ethernet-aansluiting. De Samsung SE-208BW Optical Smart Hub is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 99 euro.Bron: www.diskidee.be