Sony lanceert twee draadloze hoofdtelefoons die tussen 7 en 23 uur luisterplezier bieden tot op dertig à honderd meter afstand.

De Sony MDR-RF4000K hoofdtelefoon maakt gebruik van digitale radiosignalen. Dit garandeert een storingsvrije draadloze ontvangst tot dertig meter van de geluidsbron. De MDR-RF4000K heeft dikke oorkussens die het geluid goed afschermen. Hij kan volledig worden aangepast aan het hoofd van de gebruiker, zodat hij zo comfortabel mogelijk zit. Deze hoofdtelefoon heeft ook een eigen volumeknop. De oplaadbare accu biedt tot zeven uur luistertijd. Je kunt echter ook AAA-batterijen gebruiken en dan haal je tot tien uur autonomie. Als de hoofdtelefoon niet wordt gebruikt, schakelt hij zichzelf uit om stroom te besparen. De Sony MDR-RF810RK is een lichtere draadloze hoofdtelefoon van slechts 220 gram die analoge radiosignalen gebruikt. Dit is wel storinggevoeliger, maar je kunt er op grotere afstand mee luisteren, tot wel honderd meter. Ook deze draadloze hoofdtelefoon heeft een eigen volumeknop. De accu houdt het dertien uur uit op een lading. Gebruik je AAA-batterijen dan kun je zelfs tot 23 uur luisteren. Beide hoofdtelefoons zijn beschikbaar vanaf april 2010. De MDR-RF4000K kost 150 euro, terwijl de MDR-RF810RK de jouwe is voor 50 euro.

Bron: www.diskidee.be

Sony lanceert twee draadloze hoofdtelefoons die tussen 7 en 23 uur luisterplezier bieden tot op dertig à honderd meter afstand. De Sony MDR-RF4000K hoofdtelefoon maakt gebruik van digitale radiosignalen. Dit garandeert een storingsvrije draadloze ontvangst tot dertig meter van de geluidsbron. De MDR-RF4000K heeft dikke oorkussens die het geluid goed afschermen. Hij kan volledig worden aangepast aan het hoofd van de gebruiker, zodat hij zo comfortabel mogelijk zit. Deze hoofdtelefoon heeft ook een eigen volumeknop. De oplaadbare accu biedt tot zeven uur luistertijd. Je kunt echter ook AAA-batterijen gebruiken en dan haal je tot tien uur autonomie. Als de hoofdtelefoon niet wordt gebruikt, schakelt hij zichzelf uit om stroom te besparen. De Sony MDR-RF810RK is een lichtere draadloze hoofdtelefoon van slechts 220 gram die analoge radiosignalen gebruikt. Dit is wel storinggevoeliger, maar je kunt er op grotere afstand mee luisteren, tot wel honderd meter. Ook deze draadloze hoofdtelefoon heeft een eigen volumeknop. De accu houdt het dertien uur uit op een lading. Gebruik je AAA-batterijen dan kun je zelfs tot 23 uur luisteren. Beide hoofdtelefoons zijn beschikbaar vanaf april 2010. De MDR-RF4000K kost 150 euro, terwijl de MDR-RF810RK de jouwe is voor 50 euro. Bron: www.diskidee.be