De Sonos PLAY:3 is een compact alles-in-één muzieksysteem met hifi-geluid dat uitbreidbaar is tot een multikamermuzieksysteem.

Het nieuwe Sonos PLAY:3 systeem is uitgerust met drie Class-D digitale versterkers en drie luidsprekers: één tweeter en twee 3-inch midrange speakers. Ook heeft het systeem één passieve, naar achter gerichte basradiator. Het toestel is zo ontworpen dat je het systeem zowel horizontaal als verticaal kan plaatsen.

De nieuwe draadloze muziekspeler van Sonos kan je verbinden met het netwerk of internet voor onbeperkte toegang tot muziek. Zo kan je je muziekcollectie van elke computer of NAS afspelen. Sonos systemen werken ook samen met populaire diensten voor muziekstreaming.

Naar gelang je behoefte kan je het muzieksysteem uitbreiden naar andere kamers met meerdere PLAY:3 toestellen. Je sluit één Sonos-speler aan op je router, waarna alle andere Sonos-spelers draadloos werken. Met de gratis Sonos Controller Apps voor Android, iPhone en iPad kan je de PLAY:3 ook eenvoudig bedienen met je smartphone of tablet. Je kan zoeken naar songs en radiostations, muziek selecteren en het volume instellen voor elke kamer. Je kan ook de apart verkrijgbare Sonos Control aanschaffen als bedieningspaneel voor de PLAY:3.

De Sonos PLAY:3 draadloze muziekspeler heeft een adviesprijs van 299 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Sonos PLAY:3 is een compact alles-in-één muzieksysteem met hifi-geluid dat uitbreidbaar is tot een multikamermuzieksysteem. Het nieuwe Sonos PLAY:3 systeem is uitgerust met drie Class-D digitale versterkers en drie luidsprekers: één tweeter en twee 3-inch midrange speakers. Ook heeft het systeem één passieve, naar achter gerichte basradiator. Het toestel is zo ontworpen dat je het systeem zowel horizontaal als verticaal kan plaatsen. De nieuwe draadloze muziekspeler van Sonos kan je verbinden met het netwerk of internet voor onbeperkte toegang tot muziek. Zo kan je je muziekcollectie van elke computer of NAS afspelen. Sonos systemen werken ook samen met populaire diensten voor muziekstreaming. Naar gelang je behoefte kan je het muzieksysteem uitbreiden naar andere kamers met meerdere PLAY:3 toestellen. Je sluit één Sonos-speler aan op je router, waarna alle andere Sonos-spelers draadloos werken. Met de gratis Sonos Controller Apps voor Android, iPhone en iPad kan je de PLAY:3 ook eenvoudig bedienen met je smartphone of tablet. Je kan zoeken naar songs en radiostations, muziek selecteren en het volume instellen voor elke kamer. Je kan ook de apart verkrijgbare Sonos Control aanschaffen als bedieningspaneel voor de PLAY:3. De Sonos PLAY:3 draadloze muziekspeler heeft een adviesprijs van 299 euro.Bron: www.diskidee.be