De BackBeat GO 3 van Plantronics is een nieuwe stereo oortelefoon die je draadloos verbindt met smartphone of tablet via Bluetooth. De oortjes hebben drivers van zes millimeter die volgens de fabrikant zorgen voor "een breder geluidsbeeld en bereik van frequenties om zo een natuurlijke audioweergave te bieden en een perfecte balans tussen hoge en lage tonen te realiseren".

Plantronics levert de BackBeat GO 3 headset met drie verschillende maten oordopjes. De oortjes hebben een P2i nano-coating waardoor ze zweetbestendig zijn. De headset weegt 19 gram.

Het overslaan van tracks, het aanpassen van het volume, het activeren van Siri of Google Now, en het aannemen van een telefoongesprek gebeurt via de regelmodule in het snoer.

Een enkele oplaadbeurt biedt maximaal 6,5 uur luisterplezier. Het tasje waarin je de oortjes kan opbergen kan ook tot 13 uur extra luistertijd leveren en heeft een LED-schermpje dat de laadtoestand van je oordopjes en het oplaadetui toont.

De Plantronics BackBeat GO 3 is beschikbaar in twee kleuren: kobalt zwart en koper grijs. De headset kost 99,99 euro. De headset inclusief oplaadetui kost 129,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De BackBeat GO 3 van Plantronics is een nieuwe stereo oortelefoon die je draadloos verbindt met smartphone of tablet via Bluetooth. De oortjes hebben drivers van zes millimeter die volgens de fabrikant zorgen voor "een breder geluidsbeeld en bereik van frequenties om zo een natuurlijke audioweergave te bieden en een perfecte balans tussen hoge en lage tonen te realiseren".Plantronics levert de BackBeat GO 3 headset met drie verschillende maten oordopjes. De oortjes hebben een P2i nano-coating waardoor ze zweetbestendig zijn. De headset weegt 19 gram.Het overslaan van tracks, het aanpassen van het volume, het activeren van Siri of Google Now, en het aannemen van een telefoongesprek gebeurt via de regelmodule in het snoer.Een enkele oplaadbeurt biedt maximaal 6,5 uur luisterplezier. Het tasje waarin je de oortjes kan opbergen kan ook tot 13 uur extra luistertijd leveren en heeft een LED-schermpje dat de laadtoestand van je oordopjes en het oplaadetui toont.De Plantronics BackBeat GO 3 is beschikbaar in twee kleuren: kobalt zwart en koper grijs. De headset kost 99,99 euro. De headset inclusief oplaadetui kost 129,99 euro.Bron: www.diskidee.be