Logitech introduceert twee accessoires waarmee je zonder kabelgedoe kan genieten van de muziek op je Apple smartphone, mediaspeler of tablet.

De Logitech Wireless Boombox for iPad en de Logitech Wireless Headset for iPad zijn nieuwe smartphone- en tabletaccessoires. De Wireless Boombox streamt draadloos audio vanaf iPad, iPhone en iPod Touch. De draadloze speaker heeft acht drivers voor verschillende geluidsfrequenties: twee met laser afgestemde neodymium-drivers van 3 inch voor het middenbereik, twee neodymium-tweeters van oe inch voor hoge noten, en vier passieve radiatoren van 2 inch voor bas.

Ook andere apparaten die het draadloze Bluetooth-audioprofiel (A2DP) ondersteunen kunnen audio draadloos afspelen met de Wireless Boombox. Je kan de Boombox draadloze luidspreker gebruiken binnen tien meter van de smartphone of tablet. Volgens Logitech is de oplaadbare NiMH-batterij goed voor een gebruiksduur van zes uur.

De Logitech Wireless Headset kan je gebruiken met iPad, iPhone, iPod Touch en andere Bluetooth-apparaten. De inklapbare headset heeft een aanpasbare hoofdband en de verstelbare microfoon reduceert achtergrondgeluiden. Ook de oplaadbare batterij van de Wireless Headset gaat afhankelijk van het gebruik volgens Logitech tot zes uur mee.

De Logitech Wireless Headset is midden oktober 2011 te koop voor een adviesprijs van 59,99 euro. De Logitech Wireless Boombox is eveneens eind oktober 2011 te koop voor een adviesprijs van 149 euro.

Bron: www.diskidee.be

Logitech introduceert twee accessoires waarmee je zonder kabelgedoe kan genieten van de muziek op je Apple smartphone, mediaspeler of tablet. De Logitech Wireless Boombox for iPad en de Logitech Wireless Headset for iPad zijn nieuwe smartphone- en tabletaccessoires. De Wireless Boombox streamt draadloos audio vanaf iPad, iPhone en iPod Touch. De draadloze speaker heeft acht drivers voor verschillende geluidsfrequenties: twee met laser afgestemde neodymium-drivers van 3 inch voor het middenbereik, twee neodymium-tweeters van oe inch voor hoge noten, en vier passieve radiatoren van 2 inch voor bas. Ook andere apparaten die het draadloze Bluetooth-audioprofiel (A2DP) ondersteunen kunnen audio draadloos afspelen met de Wireless Boombox. Je kan de Boombox draadloze luidspreker gebruiken binnen tien meter van de smartphone of tablet. Volgens Logitech is de oplaadbare NiMH-batterij goed voor een gebruiksduur van zes uur. De Logitech Wireless Headset kan je gebruiken met iPad, iPhone, iPod Touch en andere Bluetooth-apparaten. De inklapbare headset heeft een aanpasbare hoofdband en de verstelbare microfoon reduceert achtergrondgeluiden. Ook de oplaadbare batterij van de Wireless Headset gaat afhankelijk van het gebruik volgens Logitech tot zes uur mee. De Logitech Wireless Headset is midden oktober 2011 te koop voor een adviesprijs van 59,99 euro. De Logitech Wireless Boombox is eveneens eind oktober 2011 te koop voor een adviesprijs van 149 euro.Bron: www.diskidee.be