De nieuwe ZyXEL SBG3600-N LTE Multi-WAN Small Business Gateway is compatibel met vdsl2/adsl2+ 17a bonding en een nog apart aan te schaffen 3G/4G dongle voor "wide area network" (wan)-internetverbindingen. De draadloze wan-verbinding via de usb-dongle kan als automatische "fail over" dienen wanneer de vaste wan-verbinding problemen geeft. Dongles van zowat alle bekende merken worden door de gateway herkend.

Voor het netwerk (lan)-gedeelte zijn er vier Gigabit Ethernet-poorten en een 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n wifi-verbinding met verwisselbare antennes (2×2 mimo). Het wifi-gedeelte haalt maximale snelheden van 300 Mbit/s.

De spi-firewall heeft een maximale doorvoersnelheid van 800 Mbit/s. Voor de vpn-verbinding is dit 40 Mbit/s met maximaal twintig gelijktijdige virtuele verbindingen.

De ingebouwde Access Point (AP) controller kan maximaal tien apart werkende draadloze AP's voorzien. Gedetailleerde specificaties van de SBG3600-N LTE Multi-WAN Small Business Gateway vind je op de website van ZyXEL.

Deze kmo-router van ZyXEL kost ca. 329 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe ZyXEL SBG3600-N LTE Multi-WAN Small Business Gateway is compatibel met vdsl2/adsl2+ 17a bonding en een nog apart aan te schaffen 3G/4G dongle voor "wide area network" (wan)-internetverbindingen. De draadloze wan-verbinding via de usb-dongle kan als automatische "fail over" dienen wanneer de vaste wan-verbinding problemen geeft. Dongles van zowat alle bekende merken worden door de gateway herkend.Voor het netwerk (lan)-gedeelte zijn er vier Gigabit Ethernet-poorten en een 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n wifi-verbinding met verwisselbare antennes (2×2 mimo). Het wifi-gedeelte haalt maximale snelheden van 300 Mbit/s.De spi-firewall heeft een maximale doorvoersnelheid van 800 Mbit/s. Voor de vpn-verbinding is dit 40 Mbit/s met maximaal twintig gelijktijdige virtuele verbindingen.De ingebouwde Access Point (AP) controller kan maximaal tien apart werkende draadloze AP's voorzien. Gedetailleerde specificaties van de SBG3600-N LTE Multi-WAN Small Business Gateway vind je op de website van ZyXEL.Deze kmo-router van ZyXEL kost ca. 329 euro.Bron: www.diskidee.be