Epson brengt in de Stylus Photo serie een A3+-inkjetprinter op de markt die is uitgerust met WiFi.

De Epson Stylus Photo 1500W is bedoeld voor amateurfotografen die hun foto's ook op groot formaat wensen af te drukken. Door de WiFi-functionaliteit is afdrukken mogelijk vanaf laptops, desktopcomputers of mobiele apparaten en vanaf verschillende locaties. Met Epson's iPrint-app is het ook mogelijk te printen vanaf iPhones, iPads en Android-apparaten.

De Stylus Photo 1500W maakt gebruik van Epson's Claria inktset met afzonderlijke inktpatronen in zes kleuren (cyaan, lichtcyaan, magenta, lichtmagenta, geel, zwart) en biedt een resolutie tot 5760 x 1440 dpi. Het toestel kan afdrukken op media zoals glanzend papier, gewoon papier, enveloppen, opstrijkafbeeldingen, evenals cd's en dvd's.

De nieuwe Stylus Photo fotoprinter ondersteunt foto's in het standaardformaat van 4 x 6 inch (10 x 15 cm) tot en met afdrukken op panorama- en A3+-formaat. Het duurt 198 seconden volgens Epson voor het printen van een A3+-afdruk bij instellingen voor standaardfotokwaliteit. De Stylus Photo 1500W biedt ook PictBridge-ondersteuning voor direct afdrukken vanaf digitale camera's en Photo Viewers.

De Epson Stylus Photo 1500W grootformaatprinter is verkrijgbaar vanaf 1 maart 2012 en heeft een adviesprijs van 299 euro.

Bron: www.diskidee.be

Epson brengt in de Stylus Photo serie een A3+-inkjetprinter op de markt die is uitgerust met WiFi. De Epson Stylus Photo 1500W is bedoeld voor amateurfotografen die hun foto's ook op groot formaat wensen af te drukken. Door de WiFi-functionaliteit is afdrukken mogelijk vanaf laptops, desktopcomputers of mobiele apparaten en vanaf verschillende locaties. Met Epson's iPrint-app is het ook mogelijk te printen vanaf iPhones, iPads en Android-apparaten. De Stylus Photo 1500W maakt gebruik van Epson's Claria inktset met afzonderlijke inktpatronen in zes kleuren (cyaan, lichtcyaan, magenta, lichtmagenta, geel, zwart) en biedt een resolutie tot 5760 x 1440 dpi. Het toestel kan afdrukken op media zoals glanzend papier, gewoon papier, enveloppen, opstrijkafbeeldingen, evenals cd's en dvd's.De nieuwe Stylus Photo fotoprinter ondersteunt foto's in het standaardformaat van 4 x 6 inch (10 x 15 cm) tot en met afdrukken op panorama- en A3+-formaat. Het duurt 198 seconden volgens Epson voor het printen van een A3+-afdruk bij instellingen voor standaardfotokwaliteit. De Stylus Photo 1500W biedt ook PictBridge-ondersteuning voor direct afdrukken vanaf digitale camera's en Photo Viewers. De Epson Stylus Photo 1500W grootformaatprinter is verkrijgbaar vanaf 1 maart 2012 en heeft een adviesprijs van 299 euro. Bron: www.diskidee.be