De WH-XB700 hoofdtelefoon maakt deel uit van de Extra Bass-serie van Sony. Dit betekent dat de hoofdtelefoon alle basfrequenties versterkt zonder in te leveren op de helderheid van vocalen.

De Extra Bass-sound creëert diepe bastonen en is volgens Sony ideaal voor liefhebbers van elektronische dansmuziek.

De koptelefoon, die je op de oorschelpen draagt, is uitgerust met 30mm drivers en heeft een frequentiebereik van 5 tot 22.000 Hz.

De WH-XB700 is via Bluetooth 4.2 Apt-X technologie en NFC draadloos te verbinden. De koptelefoon heeft ook een stereo-jackaansluiting en Sony levert een audiokabel mee.

De WH-XB700 ondersteunt Google Assistant. Via de assistent kan je met spraakcommando's een smartphone of tablet aansturen. Naast muziek beluisteren kan je ook telefoongesprekken voeren met de koptelefoon.

Met de Sony de Headphones Connect-app voor Android en IOS kan je de Clear Bass, Surround (VPT) en Sound Position Control audiofuncties instellen.

Naast een batterijlevensduur tot 30 uur draadloos heeft deze headphone een Quick Charging-functie. Na 10 minuten opladen kan je 90 minuten muziek beluisteren.

Alle specificaties van de WH-XB700 vind je op de website van Sony.

De Sony WH-XB700 headphone is vanaf april verkrijgbaar in zwart en blauw voor een adviesprijs van 150 euro.

Bron: www.diskidee.be

De WH-XB700 hoofdtelefoon maakt deel uit van de Extra Bass-serie van Sony. Dit betekent dat de hoofdtelefoon alle basfrequenties versterkt zonder in te leveren op de helderheid van vocalen.De Extra Bass-sound creëert diepe bastonen en is volgens Sony ideaal voor liefhebbers van elektronische dansmuziek.De koptelefoon, die je op de oorschelpen draagt, is uitgerust met 30mm drivers en heeft een frequentiebereik van 5 tot 22.000 Hz.De WH-XB700 is via Bluetooth 4.2 Apt-X technologie en NFC draadloos te verbinden. De koptelefoon heeft ook een stereo-jackaansluiting en Sony levert een audiokabel mee.De WH-XB700 ondersteunt Google Assistant. Via de assistent kan je met spraakcommando's een smartphone of tablet aansturen. Naast muziek beluisteren kan je ook telefoongesprekken voeren met de koptelefoon.Met de Sony de Headphones Connect-app voor Android en IOS kan je de Clear Bass, Surround (VPT) en Sound Position Control audiofuncties instellen.Naast een batterijlevensduur tot 30 uur draadloos heeft deze headphone een Quick Charging-functie. Na 10 minuten opladen kan je 90 minuten muziek beluisteren.Alle specificaties van de WH-XB700 vind je op de website van Sony.De Sony WH-XB700 headphone is vanaf april verkrijgbaar in zwart en blauw voor een adviesprijs van 150 euro.Bron: www.diskidee.be