De nieuwe generatie Harman Kardon Go + Play is uitgerust met een handgreep in roestvrij staal zodat je hem gemakkelijk kan verplaatsen. De draadloze luidspreker kan verbinding maken met maximaal drie apparaten tegelijk via Bluetooth en speelt om beurten de muziek af.

De Kardon Go + Play heeft een USB-poort waarmee gebruikers telefoons of andere apparaten kunnen opladen zonder onderbreking van de muziek. De luidspreker kan je ook koppelen aan een andere Harman Kardon draadloze speaker.

Dankzij de ingebouwde microfoon en geluids- en echo-onderdrukking is het ook mogelijk om telefoongesprekken te voeren, zelfs in een luidruchtige omgeving.

De ingebouwde oplaadbare batterij is goed voor acht uur speeltijd.

De Harman Kardon Go + Play is beschikbaar in de kleuren zwart en wit voor de adviesprijs van 299 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe generatie Harman Kardon Go + Play is uitgerust met een handgreep in roestvrij staal zodat je hem gemakkelijk kan verplaatsen. De draadloze luidspreker kan verbinding maken met maximaal drie apparaten tegelijk via Bluetooth en speelt om beurten de muziek af.De Kardon Go + Play heeft een USB-poort waarmee gebruikers telefoons of andere apparaten kunnen opladen zonder onderbreking van de muziek. De luidspreker kan je ook koppelen aan een andere Harman Kardon draadloze speaker.Dankzij de ingebouwde microfoon en geluids- en echo-onderdrukking is het ook mogelijk om telefoongesprekken te voeren, zelfs in een luidruchtige omgeving.De ingebouwde oplaadbare batterij is goed voor acht uur speeltijd.De Harman Kardon Go + Play is beschikbaar in de kleuren zwart en wit voor de adviesprijs van 299 euro.Bron: www.diskidee.be