Sony lanceert een reeks compacte luidsprekers met ingebouwde draadloze technologie zodat je overal naar muziek op je smartphone of tablet kan luisteren.

Sony's SA-NS310, SA-NS410 en SA-NS510 draadloze luidsprekers kunnen muziek draadloos afspelen van diverse geluidsbronnen. Om muziek te beluisteren via de draadloze luidsprekers heb je een wifi (802.11b/g)-thuisnetwerk nodig en de NS Setup-app voor de installatie, die je gratis kan downloaden in de Apple App store en de Google Play store.

De nieuwe luidsprekers van Sony ondersteunen Apple AirPlay zodat je iTunes-afspeellijsten op je iPhone, iPod Touch of iPad kan streamen. Voor Android smartphones en tablets is er een Network Audio Remote-app die je gratis kan downloaden via de Google Play store. Ook kan je de meegeleverde setupsoftware installeren op je pc of laptop om ook zo muziek te streamen naar de luidsprekers.

Je kan meerdere draadloze luidsprekers overal in de woning synchroniseren, zodat in verschillende kamers tegelijkertijd dezelfde song weerklinkt. De Sony SA-NS310 is het instapmodel dat 360 graden geluid beidt en is uitgerust met een woofer voor een breed bereik in alle richtingen. De SA-NS410 en SA-NS510 gaan een stapje verder: beide luidsprekers omvatten vier tweeters aan de buitenkant en een ingebouwde woofer, waarmee ze een vol, krachtig en alomvattend geluid creëren, aldus Sony.

De SA-NS510 beschikt bovendien over een oplaadbare batterij waarmee je tot vijf uur lang muziek kan afspelen. De nieuwe Sony draadloze luidsprekers hebben de volgende richtprijzen:

- SA-NS510 350 euro

- SA-NS410 250 euro

- SA-NS310 150 euro (vanaf augustus)

Bron: www.diskidee.be

Sony lanceert een reeks compacte luidsprekers met ingebouwde draadloze technologie zodat je overal naar muziek op je smartphone of tablet kan luisteren. Sony's SA-NS310, SA-NS410 en SA-NS510 draadloze luidsprekers kunnen muziek draadloos afspelen van diverse geluidsbronnen. Om muziek te beluisteren via de draadloze luidsprekers heb je een wifi (802.11b/g)-thuisnetwerk nodig en de NS Setup-app voor de installatie, die je gratis kan downloaden in de Apple App store en de Google Play store. De nieuwe luidsprekers van Sony ondersteunen Apple AirPlay zodat je iTunes-afspeellijsten op je iPhone, iPod Touch of iPad kan streamen. Voor Android smartphones en tablets is er een Network Audio Remote-app die je gratis kan downloaden via de Google Play store. Ook kan je de meegeleverde setupsoftware installeren op je pc of laptop om ook zo muziek te streamen naar de luidsprekers. Je kan meerdere draadloze luidsprekers overal in de woning synchroniseren, zodat in verschillende kamers tegelijkertijd dezelfde song weerklinkt. De Sony SA-NS310 is het instapmodel dat 360 graden geluid beidt en is uitgerust met een woofer voor een breed bereik in alle richtingen. De SA-NS410 en SA-NS510 gaan een stapje verder: beide luidsprekers omvatten vier tweeters aan de buitenkant en een ingebouwde woofer, waarmee ze een vol, krachtig en alomvattend geluid creëren, aldus Sony. De SA-NS510 beschikt bovendien over een oplaadbare batterij waarmee je tot vijf uur lang muziek kan afspelen. De nieuwe Sony draadloze luidsprekers hebben de volgende richtprijzen: - SA-NS510 350 euro - SA-NS410 250 euro - SA-NS310 150 euro (vanaf augustus)Bron: www.diskidee.be