Teufel introduceert met de RearStation 4 een oplossing om de achterluidsprekers van een home cinemaset draadloos aan te sluiten.

Teufel's RearStation 4 bestaat uit een zender en een ontvanger. De zender (RS 4 WLT Transmitter) dien je aan de versterker te koppelen en de ontvanger (RS 4 WLR Receiver) aan de luidsprekers. De ontvanger is uitgerust met een 2-kanaals 80 Watt versterker. De maximale afstand van het signaal tussen versterker en luidsprekers bedraagt twintig meter. De RearStation 4 ondersteunt alle conventionele surround soundsystemen.

Deze oplossing kan je ook gebruiken om muziek te beluisteren in meerdere kamers als je extra ontvangers aanschaft. De zender van de RearStation 4 kan geluid draadloos versturen naar drie ontvangers waarop je luidsprekers kan aansluiten. Teufel levert een afstandsbediening bij het systeem om het volume aan te passen, de zone te selecteren of de RearStation aan of uit te zetten.

De Teufel Rearstation 4 is te koop op de Teufel website voor 299 euro. Een extra ontvanger met afstandsbediening kost 199 euro.

Bron: www.diskidee.be

Teufel introduceert met de RearStation 4 een oplossing om de achterluidsprekers van een home cinemaset draadloos aan te sluiten. Teufel's RearStation 4 bestaat uit een zender en een ontvanger. De zender (RS 4 WLT Transmitter) dien je aan de versterker te koppelen en de ontvanger (RS 4 WLR Receiver) aan de luidsprekers. De ontvanger is uitgerust met een 2-kanaals 80 Watt versterker. De maximale afstand van het signaal tussen versterker en luidsprekers bedraagt twintig meter. De RearStation 4 ondersteunt alle conventionele surround soundsystemen. Deze oplossing kan je ook gebruiken om muziek te beluisteren in meerdere kamers als je extra ontvangers aanschaft. De zender van de RearStation 4 kan geluid draadloos versturen naar drie ontvangers waarop je luidsprekers kan aansluiten. Teufel levert een afstandsbediening bij het systeem om het volume aan te passen, de zone te selecteren of de RearStation aan of uit te zetten.De Teufel Rearstation 4 is te koop op de Teufel website voor 299 euro. Een extra ontvanger met afstandsbediening kost 199 euro.Bron: www.diskidee.be