Belkin lanceert een nieuw gamma 802.11n draadloze routers met heel wat extra functionaliteit.

Belkin's nieuw serie draadloze routers bestaat uit vier modellen: de Surf, Share, Play en Play Max Wireless Routers. De Play Max is het topmodel. De router ondersteunt dual-band 802.11n en beschikt over vier gigabit Ethernet-poorten en twee USB-aansluitingen. De Play Wireless Router ondersteunt ook de 2,4 GHz en 5 GHz band, maar heeft geen gigabit poorten en slechts één USB-aansluiting. De Share en Surf Wireless Routers zijn 2,4 GHz toestellen.

Belkin rustte de draadloze routers uit met zogenaamde "Apps" om je draadloze thuisnetwerk beter te benutten. Door deze ingebouwde functionaliteit zijn de Surf, Share, Play en Play Max meer dan gewone routers. Zo biedt de Play Max als enige model de app Torrent Genie, een BitTorrent-client waarmee je mediabestanden, zoals video's, muziek en games, kan downloaden ook als je computer uitstaat. Ook heeft de Play Max de Bit Boost functie waarmee je de datastroom kan aanpassen naar je eigen voorkeur.

Zowel de Play Max als de Play hebben met de Music Mover ook een muziekstreamer aan boord waarmee je muziekbestanden van je pc of een externe harde schijf kan afspelen. De Music Labeler App indentificeert automatisch de track met de juiste titel, artiest en genre. Met Daily DJ kun je speellijsten samenstellen. De Play Max, Play en Share routers kunnen met de Memory Safe app ook automatisch bestanden back-uppen. Deze drie routers kunnen ook draadloos afdrukken met de Print Genie app. En alle vier de routers hebben tot slot ook nog een Self Healing app die automatisch problemen detecteert en oplost.

Bron: www.diskidee.be

Belkin lanceert een nieuw gamma 802.11n draadloze routers met heel wat extra functionaliteit. Belkin's nieuw serie draadloze routers bestaat uit vier modellen: de Surf, Share, Play en Play Max Wireless Routers. De Play Max is het topmodel. De router ondersteunt dual-band 802.11n en beschikt over vier gigabit Ethernet-poorten en twee USB-aansluitingen. De Play Wireless Router ondersteunt ook de 2,4 GHz en 5 GHz band, maar heeft geen gigabit poorten en slechts één USB-aansluiting. De Share en Surf Wireless Routers zijn 2,4 GHz toestellen.Belkin rustte de draadloze routers uit met zogenaamde "Apps" om je draadloze thuisnetwerk beter te benutten. Door deze ingebouwde functionaliteit zijn de Surf, Share, Play en Play Max meer dan gewone routers. Zo biedt de Play Max als enige model de app Torrent Genie, een BitTorrent-client waarmee je mediabestanden, zoals video's, muziek en games, kan downloaden ook als je computer uitstaat. Ook heeft de Play Max de Bit Boost functie waarmee je de datastroom kan aanpassen naar je eigen voorkeur. Zowel de Play Max als de Play hebben met de Music Mover ook een muziekstreamer aan boord waarmee je muziekbestanden van je pc of een externe harde schijf kan afspelen. De Music Labeler App indentificeert automatisch de track met de juiste titel, artiest en genre. Met Daily DJ kun je speellijsten samenstellen. De Play Max, Play en Share routers kunnen met de Memory Safe app ook automatisch bestanden back-uppen. Deze drie routers kunnen ook draadloos afdrukken met de Print Genie app. En alle vier de routers hebben tot slot ook nog een Self Healing app die automatisch problemen detecteert en oplost. Bron: www.diskidee.be