De Pure E-motion X-Serie is een nieuwe lijn van Sitecom met compacte draadloze routers die 802.11n verbindingen bieden zonder externe antenne.

De X-serie draadloze routers zijn uitgerust met Internal High Performance Antenna technologie en werken met ingebouwde antennes voor het opzetten van een draadloze verbinding. De toestellen hebben een compacte behuizing (11,8 x 12,5 x 3 cm) die is uitgevoerd in de kleuren chocolade bruin en crème. De X-serie bestaat uit drie verschillende oplossingen die worden aangeduid met X-symbolen (X1 - blauw, X2 - groen en X3 - oranje). Elk symbool komt overeen met het aantal Internal High Performance antennes die zijn geïntegreerd in de routers. Afhankelijk van de verwachte snelheid, bereik en de gebruikte applicaties kan de gebruiker beslissen welk model past bij zijn of haar behoeften. Voor elke X-serie router heeft Sitecom een compatibele USB adapter ontwikkeld; beide zijn gemarkeerd met hetzelfde gekleurde label op de voorkant van de verpakking. De WL-340 - Wireless Router 150N X1 is bedoeld voor een draadloos netwerk met doorvoersnelheden tot 150 Mbps. De WL-341 Wireless Router 300N X2 en de WL-342 Wireless Router 300N X3 hebben de de laatste netwerktechnologie 802.11n draft 2.0. Ze zijn bedoeld voor draadloze netwerken in omgevingen met meerdere gebruikers en toepassingen, zoals streaming HD-video en -audio, VoIP, multiplayer gaming en de overdracht van grote hoeveelheden gegevens met snelheden tot 300 Mbps. De WL-342 is het meest performante model en heeft drie interne antennes voor een optimaal bereik op alle verdiepingen van het huis inclusief de tuin of op kantoor.

Bron: www.diskidee.be

De Pure E-motion X-Serie is een nieuwe lijn van Sitecom met compacte draadloze routers die 802.11n verbindingen bieden zonder externe antenne. De X-serie draadloze routers zijn uitgerust met Internal High Performance Antenna technologie en werken met ingebouwde antennes voor het opzetten van een draadloze verbinding. De toestellen hebben een compacte behuizing (11,8 x 12,5 x 3 cm) die is uitgevoerd in de kleuren chocolade bruin en crème. De X-serie bestaat uit drie verschillende oplossingen die worden aangeduid met X-symbolen (X1 - blauw, X2 - groen en X3 - oranje). Elk symbool komt overeen met het aantal Internal High Performance antennes die zijn geïntegreerd in de routers. Afhankelijk van de verwachte snelheid, bereik en de gebruikte applicaties kan de gebruiker beslissen welk model past bij zijn of haar behoeften. Voor elke X-serie router heeft Sitecom een compatibele USB adapter ontwikkeld; beide zijn gemarkeerd met hetzelfde gekleurde label op de voorkant van de verpakking. De WL-340 - Wireless Router 150N X1 is bedoeld voor een draadloos netwerk met doorvoersnelheden tot 150 Mbps. De WL-341 Wireless Router 300N X2 en de WL-342 Wireless Router 300N X3 hebben de de laatste netwerktechnologie 802.11n draft 2.0. Ze zijn bedoeld voor draadloze netwerken in omgevingen met meerdere gebruikers en toepassingen, zoals streaming HD-video en -audio, VoIP, multiplayer gaming en de overdracht van grote hoeveelheden gegevens met snelheden tot 300 Mbps. De WL-342 is het meest performante model en heeft drie interne antennes voor een optimaal bereik op alle verdiepingen van het huis inclusief de tuin of op kantoor. Bron: www.diskidee.be