De nieuwe ZiiO Pure Wireless Entertainment Tablets van Creative draaien op Android 2.1 en ondersteunen WiFi 802.11 b/g.

De ZiiO tablets komen in twee uitvoeringen en in twee capaciteiten: met een 7-inch of 10-inch aanraakgevoelig scherm en met een opslagruimte van 8 GB of 16 GB. De entertainmenttablets zijn uitgerust met de Pure Android Audio suite. De toepassing biedt via een pictogram op het touchscherm toegang tot X-Fi- en Bluetooth-functionaliteit en beschikt over technologie voor audioverbetering, waaronder de apt-X-codec en ondersteuning voor lossless audio.

De tablets ondersteunen de volgende audio bestandsindelingen: mp3, aac, wma9, flac, ogg, adpcm, midi, wav en audible, en de volgende videobestandsindelingen: h.264, mpeg4, wmv9, mjpeg, mov, avi en mkv. Ook de fotobestandsindelingen jpg, bmp en png worden ondersteund.

Verder hebben de ZiiO tablets een SD-geheugenkaartsleuf, een camera, een microfoon en luidspreker ingebouwd en zijn ze uitgerust met een mini-USB-aansluiting, een 3,5mm-stereostekker en HD-video-uitgang. Volgens Creative is de batterij goed voor 25 uur audio en 5 uur video.

De Creative ZiiO Pure Wireless Entertainment Tablets zijn binnenkort - een precieze datum werd niet meegedeeld - verkrijgbaar voor de volgende prijzen:

ZiiO 7" 8 GB: 249,99 euro

ZiiO 7" 16 GB: 269,99 euro (alleen via de website creative.com)

ZiiO 10" 8 GB: 299,99 euro

ZiiO 10" 16 GB: 319,99 euro (alleen via de website creative.com)

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe ZiiO Pure Wireless Entertainment Tablets van Creative draaien op Android 2.1 en ondersteunen WiFi 802.11 b/g. De ZiiO tablets komen in twee uitvoeringen en in twee capaciteiten: met een 7-inch of 10-inch aanraakgevoelig scherm en met een opslagruimte van 8 GB of 16 GB. De entertainmenttablets zijn uitgerust met de Pure Android Audio suite. De toepassing biedt via een pictogram op het touchscherm toegang tot X-Fi- en Bluetooth-functionaliteit en beschikt over technologie voor audioverbetering, waaronder de apt-X-codec en ondersteuning voor lossless audio.De tablets ondersteunen de volgende audio bestandsindelingen: mp3, aac, wma9, flac, ogg, adpcm, midi, wav en audible, en de volgende videobestandsindelingen: h.264, mpeg4, wmv9, mjpeg, mov, avi en mkv. Ook de fotobestandsindelingen jpg, bmp en png worden ondersteund. Verder hebben de ZiiO tablets een SD-geheugenkaartsleuf, een camera, een microfoon en luidspreker ingebouwd en zijn ze uitgerust met een mini-USB-aansluiting, een 3,5mm-stereostekker en HD-video-uitgang. Volgens Creative is de batterij goed voor 25 uur audio en 5 uur video. De Creative ZiiO Pure Wireless Entertainment Tablets zijn binnenkort - een precieze datum werd niet meegedeeld - verkrijgbaar voor de volgende prijzen: ZiiO 7" 8 GB: 249,99 euroZiiO 7" 16 GB: 269,99 euro (alleen via de website creative.com)ZiiO 10" 8 GB: 299,99 euro ZiiO 10" 16 GB: 319,99 euro (alleen via de website creative.com)Bron: www.diskidee.be