De Deense fabrikant Sandberg A/S is bij ons niet zo bekend, maar bestaat al sinds 1985 en heeft als slogan "IT for everybody". Het bedrijf maakt en verkoopt betaalbare computeronderdelen.

Nieuw is de USB Mini Blu-Ray Burner, een heel draagbare externe Blu-ray-, DVD- en CD-brander die 104,99 euro kost. De USB Mini Blu-Ray Burner heeft een USB 2.0 interface (vrouwelijke stekker van het B-type) en beschrijft zowel enkel- als dubbelzijdige schijfjes in de formaten CD-R tot en met BD-R/RE. Cd's beschrijft hij aan 24x snelheid, DVD-R's aan 8x snelheid en DVD-RW's en BD-R/RE's aan 6x snelheid. De leessnelheden zijn dezelfde.

De brander is dun en licht genoeg om hem in je broekzak mee te nemen. Hij weegt 450 gram en meet 18 x 15 x 2,5 cm. Als de usb-poort van je computer voldoende stroom levert, kun je hem met één usb-kabel gebruiken, maar een Y-kabel voor extra stroom wordt ook meegeleverd. Bovendien kun je een externe voeding aansluiten, al steekt die niet in de verpakking.

Je hoeft geen stuurprogramma te installeren. De USB Mini Blu-Ray Burner werkt met Windows (XP en hoger) en Mac. Sandberg geeft 5 jaar garantie op zijn USB Mini Blu-Ray Burner.

Bron: www.diskidee.be

De Deense fabrikant Sandberg A/S is bij ons niet zo bekend, maar bestaat al sinds 1985 en heeft als slogan "IT for everybody". Het bedrijf maakt en verkoopt betaalbare computeronderdelen. Nieuw is de USB Mini Blu-Ray Burner, een heel draagbare externe Blu-ray-, DVD- en CD-brander die 104,99 euro kost. De USB Mini Blu-Ray Burner heeft een USB 2.0 interface (vrouwelijke stekker van het B-type) en beschrijft zowel enkel- als dubbelzijdige schijfjes in de formaten CD-R tot en met BD-R/RE. Cd's beschrijft hij aan 24x snelheid, DVD-R's aan 8x snelheid en DVD-RW's en BD-R/RE's aan 6x snelheid. De leessnelheden zijn dezelfde.De brander is dun en licht genoeg om hem in je broekzak mee te nemen. Hij weegt 450 gram en meet 18 x 15 x 2,5 cm. Als de usb-poort van je computer voldoende stroom levert, kun je hem met één usb-kabel gebruiken, maar een Y-kabel voor extra stroom wordt ook meegeleverd. Bovendien kun je een externe voeding aansluiten, al steekt die niet in de verpakking.Je hoeft geen stuurprogramma te installeren. De USB Mini Blu-Ray Burner werkt met Windows (XP en hoger) en Mac. Sandberg geeft 5 jaar garantie op zijn USB Mini Blu-Ray Burner. Bron: www.diskidee.be