De nieuwe externe harde schijf van LaCie is op technisch vlak niets bijzonders. De LaCie Mirror biedt een opslagcapaciteit van 1 TB en een snelle usb 3.0-aansluiting met een maximale doorvoersnelheid van 5 Gbit/s.

Het design van de hand van Pauline Deltour is wel bijzonder. De spiegelende buitenkant van de LaCie Mirror is afgewerkt in krasbestendig Corning Gorilla Glass. Deze externe hdd wordt geleverd met een ebbenhouten stand om de schijf in op te bergen. Het plankje heeft een extra uitsparing waarin je bijvoorbeeld een pen kwijt kunt.

De LaCie Mirror wordt geleverd met LaCie Backup Assistant en LaCie Private-Public aes-256 encryptiesoftware.

Het mobiele schijfje weegt 230 gram en meet 80 x 128 x 13 mm. De ebbenhouten stand is 80 x 155 x 14 mm groot. Naast het ebbenhouten plankje worden ook een witte usb 3.0-kabel, een stofdoekje en een draagzakje meegeleverd.

De LaCie Mirror kost 299,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe externe harde schijf van LaCie is op technisch vlak niets bijzonders. De LaCie Mirror biedt een opslagcapaciteit van 1 TB en een snelle usb 3.0-aansluiting met een maximale doorvoersnelheid van 5 Gbit/s.Het design van de hand van Pauline Deltour is wel bijzonder. De spiegelende buitenkant van de LaCie Mirror is afgewerkt in krasbestendig Corning Gorilla Glass. Deze externe hdd wordt geleverd met een ebbenhouten stand om de schijf in op te bergen. Het plankje heeft een extra uitsparing waarin je bijvoorbeeld een pen kwijt kunt.De LaCie Mirror wordt geleverd met LaCie Backup Assistant en LaCie Private-Public aes-256 encryptiesoftware.Het mobiele schijfje weegt 230 gram en meet 80 x 128 x 13 mm. De ebbenhouten stand is 80 x 155 x 14 mm groot. Naast het ebbenhouten plankje worden ook een witte usb 3.0-kabel, een stofdoekje en een draagzakje meegeleverd.De LaCie Mirror kost 299,99 euro.Bron: www.diskidee.be