JBL, een merk van audiofabrikant Harman dat onlangs door Samsung werd overgenomen, brengt de vierde generatie op de markt van de Flip Bluetooth luidspreker. De draagbare speaker meet 68 x 175 x 70 mm en weegt 515 gram.

De Flip 4 is gemaakt van stevig rubber en de luidspreker is waterbestendig volgens de IPX7 specificaties, wat betekent dat je de Flip 4 ook onder water kan dompelen (tot 1 meter diep).

Je kan tot twee smartphones of tablets aansluiten op de Flip 4 en ze om de beurt stereogeluid laten afspelen. De speaker biedt een vermogen van 2 x 8 watt en een freqentieberiek van 70Hz tot 20kHz.

De Flip 4 heeft een ingebouwde oplaadbare 3000 mAh Li-ion batterij die volledig opgeladen een speeltijd tot 12 uur biedt.

Je kan deze luidspreker ook koppelen aan andere met JBL Connect+ uitgeruste speakers.

De Flip 4 is uitgerust met een speakerphone met ruis- en echo-onderdrukking om telefoongesprekken te voeren.

Met een druk op de knop kun je vanaf de JBL Flip 4 ook de Siri of Google Now Voice Assistent activeren.

De JBL Flip 4 is beschikbaar in de kleuren zwart, wit, blauwgroen, grijs, rood en blauw voor een adviesprijs van 139 euro.

Bron: www.diskidee.be

JBL, een merk van audiofabrikant Harman dat onlangs door Samsung werd overgenomen, brengt de vierde generatie op de markt van de Flip Bluetooth luidspreker. De draagbare speaker meet 68 x 175 x 70 mm en weegt 515 gram.De Flip 4 is gemaakt van stevig rubber en de luidspreker is waterbestendig volgens de IPX7 specificaties, wat betekent dat je de Flip 4 ook onder water kan dompelen (tot 1 meter diep).Je kan tot twee smartphones of tablets aansluiten op de Flip 4 en ze om de beurt stereogeluid laten afspelen. De speaker biedt een vermogen van 2 x 8 watt en een freqentieberiek van 70Hz tot 20kHz.De Flip 4 heeft een ingebouwde oplaadbare 3000 mAh Li-ion batterij die volledig opgeladen een speeltijd tot 12 uur biedt.Je kan deze luidspreker ook koppelen aan andere met JBL Connect+ uitgeruste speakers.De Flip 4 is uitgerust met een speakerphone met ruis- en echo-onderdrukking om telefoongesprekken te voeren.Met een druk op de knop kun je vanaf de JBL Flip 4 ook de Siri of Google Now Voice Assistent activeren.De JBL Flip 4 is beschikbaar in de kleuren zwart, wit, blauwgroen, grijs, rood en blauw voor een adviesprijs van 139 euro.Bron: www.diskidee.be