De nieuwe IRIScan Express 4 meet 3,4 x 29 x 5,1 cm en weegt 383 gram. De draagbare scanner scant met een resolutie van 300, 600 of 1200 dpi en met een snelheid tot 8 pagina's per minuut. De duplex scanner wordt gevoed door de usb-aansluiting.

De IRIScan Express 4 heeft een slimme configureerbare knop om de meest gebruikte scantaken automatisch uit te voeren. De knop kun je configureren met de bijgeleverde software.

Je kan gescande bestanden met één druk op de knop naar een cloud hostingtoepassing sturen (bijvoorbeeld Evernote of Dropbox) of ze naar Readiris exporteren om ze doorzoekbaar te maken en te comprimeren voor je ze uploadt naar de cloud.

De scanner wordt geleverd met Readiris 14 OCR-software en Cardiris voor het herkennen en exporteren van visitekaartjes.

De IRIS IRIScan Express 4 draagbare duplex scanner heeft een adviesprijs van 129 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe IRIScan Express 4 meet 3,4 x 29 x 5,1 cm en weegt 383 gram. De draagbare scanner scant met een resolutie van 300, 600 of 1200 dpi en met een snelheid tot 8 pagina's per minuut. De duplex scanner wordt gevoed door de usb-aansluiting.De IRIScan Express 4 heeft een slimme configureerbare knop om de meest gebruikte scantaken automatisch uit te voeren. De knop kun je configureren met de bijgeleverde software.Je kan gescande bestanden met één druk op de knop naar een cloud hostingtoepassing sturen (bijvoorbeeld Evernote of Dropbox) of ze naar Readiris exporteren om ze doorzoekbaar te maken en te comprimeren voor je ze uploadt naar de cloud.De scanner wordt geleverd met Readiris 14 OCR-software en Cardiris voor het herkennen en exporteren van visitekaartjes.De IRIS IRIScan Express 4 draagbare duplex scanner heeft een adviesprijs van 129 euro.Bron: www.diskidee.be