De Transcend DrivePro 130 en DrivePro 110 dashcams kunnen hoge resolutie-opnames maken ook in omstandigheden met weinig licht, dankzij de Sony beeldsensor met hoge gevoeligheid en Wide-Dynamic Range (WDR) beeldverbetering.

De DrivePro 130 & DrivePro 110 maken video-opnames met een 1080p Full HD resolutie met 30 fps. De dashcams zijn uitgerust met een snapshot-knop zodat je foto's kan maken, ook terwijl het toestel video opneemt.

De dashcams hebben ook een koplampherinnering die je bij slechte lichtomstandigheden eraan helpt denken om je lichten te ontsteken. Met het Driver Fatigue Alert kan je een tijdsperiode instellen om een waarschuwing te krijgen om een rustpauze in te lassen.

De DrivePro 130 is ook uitgerust met Wi-Fi connectiviteit die zowel met iOS als Android toestellen werkt via de gratis DrivePro App.

Beide DrivePro dashcams worden geleverd met een Transcend 16GB High Endurance geheugenkaartje. De Transcend DrivePro 130 heeft een adviesprijs van 150 euro. De adviesprijs van de DrivePro 110 dashcams bedraagt 140 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Transcend DrivePro 130 en DrivePro 110 dashcams kunnen hoge resolutie-opnames maken ook in omstandigheden met weinig licht, dankzij de Sony beeldsensor met hoge gevoeligheid en Wide-Dynamic Range (WDR) beeldverbetering.De DrivePro 130 & DrivePro 110 maken video-opnames met een 1080p Full HD resolutie met 30 fps. De dashcams zijn uitgerust met een snapshot-knop zodat je foto's kan maken, ook terwijl het toestel video opneemt.De dashcams hebben ook een koplampherinnering die je bij slechte lichtomstandigheden eraan helpt denken om je lichten te ontsteken. Met het Driver Fatigue Alert kan je een tijdsperiode instellen om een waarschuwing te krijgen om een rustpauze in te lassen.De DrivePro 130 is ook uitgerust met Wi-Fi connectiviteit die zowel met iOS als Android toestellen werkt via de gratis DrivePro App.Beide DrivePro dashcams worden geleverd met een Transcend 16GB High Endurance geheugenkaartje. De Transcend DrivePro 130 heeft een adviesprijs van 150 euro. De adviesprijs van de DrivePro 110 dashcams bedraagt 140 euro.Bron: www.diskidee.be