In de UX-VJ-serie brengt JVC twee dual docking stations op de markt waarin je tegelijkertijd een iPad en een iPhone of iPod kan gebruiken en opladen.

De JVC UX-VJ3 en UX-VJ5 docking stations die zo ontworpen zijn dat de docks naast de iPad tablet ook een iPhone of iPod kunnen docken. De dock van de iPhone/iPod kan je roteren zodat je het toestel zowel horizontaal als verticaal kan plaatsen. Niet alleen kan je de mediabestanden op de iPad, iPhone of iPod afspelen, de toestellen worden ook opgeladen als ze in de docks zijn bevestigd.

Beide dual docks zijn uitgerust met een FM/AM-tuner, USB-aansluiting, hoofdtelefoonaansluiting en video-output, zodat je ze op een groter scherm kan aansluiten. Ze worden geleverd met twee luidsprekers (15 watt) en hebben tevens een subwoofer-output. Het centrale deel van de UX-VJ5 heeft ook een cd-speler.

Je hebt de keuze uit vier muziekmodi: rock, pop, klassiek en jazz en je kan ook een bass boost activeren. Beide docks worden geleverd met een afstandsbediening. De JVC UX-VJ5 heeft een adviesprijs van 299 euro, terwijl de JVC UX-VJ3 een adviesprijs heeft van 269 euro.

Bron: www.diskidee.be

In de UX-VJ-serie brengt JVC twee dual docking stations op de markt waarin je tegelijkertijd een iPad en een iPhone of iPod kan gebruiken en opladen. De JVC UX-VJ3 en UX-VJ5 docking stations die zo ontworpen zijn dat de docks naast de iPad tablet ook een iPhone of iPod kunnen docken. De dock van de iPhone/iPod kan je roteren zodat je het toestel zowel horizontaal als verticaal kan plaatsen. Niet alleen kan je de mediabestanden op de iPad, iPhone of iPod afspelen, de toestellen worden ook opgeladen als ze in de docks zijn bevestigd.Beide dual docks zijn uitgerust met een FM/AM-tuner, USB-aansluiting, hoofdtelefoonaansluiting en video-output, zodat je ze op een groter scherm kan aansluiten. Ze worden geleverd met twee luidsprekers (15 watt) en hebben tevens een subwoofer-output. Het centrale deel van de UX-VJ5 heeft ook een cd-speler. Je hebt de keuze uit vier muziekmodi: rock, pop, klassiek en jazz en je kan ook een bass boost activeren. Beide docks worden geleverd met een afstandsbediening. De JVC UX-VJ5 heeft een adviesprijs van 299 euro, terwijl de JVC UX-VJ3 een adviesprijs heeft van 269 euro.Bron: www.diskidee.be