In de Exilim serie compactcamera's kondigt Casio een nieuw model aan waarmee je duizend foto's kunt nemen zonder opnieuw op te laden.

De Casio Exilim EX-H30 heeft een sensor van 16,1 megapixels (4608 x 3456 pixels) en een krachtige 12,5x optische zoomlens. De zoomlens kan dankzij Casio's SR-zoomtechnologie nog verder digitaal inzoomen, tot 18,5x.

Volgens Casio houdt de Lithium-Ion accu van de compactcamera het duizend foto's uit op één lading. Je kunt de Exilim-H30 desgewenst volledig handmatig instellen. De camera is voorzien van een intelligente panoramafunctie die automatisch bewegende voorwerpen uit het panoramabeeld wegfiltert (tot een maximum van 240 graden).

Deze Exilim camera kan verder 720p Full HD video-opnames maken. Je kunt je opnames beoordelen op het grote 3-inch lcd-scherm met een resolutie van 960 x 480 pixels. De Casio EX-H30 is vanaf eind deze maand verkrijgbaar in vier kleuren: zilver, goud, zwart en rood. Hij kost 249 euro.

Bron: www.diskidee.be

In de Exilim serie compactcamera's kondigt Casio een nieuw model aan waarmee je duizend foto's kunt nemen zonder opnieuw op te laden. De Casio Exilim EX-H30 heeft een sensor van 16,1 megapixels (4608 x 3456 pixels) en een krachtige 12,5x optische zoomlens. De zoomlens kan dankzij Casio's SR-zoomtechnologie nog verder digitaal inzoomen, tot 18,5x. Volgens Casio houdt de Lithium-Ion accu van de compactcamera het duizend foto's uit op één lading. Je kunt de Exilim-H30 desgewenst volledig handmatig instellen. De camera is voorzien van een intelligente panoramafunctie die automatisch bewegende voorwerpen uit het panoramabeeld wegfiltert (tot een maximum van 240 graden). Deze Exilim camera kan verder 720p Full HD video-opnames maken. Je kunt je opnames beoordelen op het grote 3-inch lcd-scherm met een resolutie van 960 x 480 pixels. De Casio EX-H30 is vanaf eind deze maand verkrijgbaar in vier kleuren: zilver, goud, zwart en rood. Hij kost 249 euro. Bron: www.diskidee.be