AVM introduceert twee Fritz!Box-modemrouters. Beide zijn instapmodellen die diverse netwerkfuncties bieden en het nieuwe internetprotocol IPv6 ondersteunen.

De nieuwe AVM Fritz!Box 7360 en 7330 modemrouters bieden WLAN-, telefonie- en NAS-functionaliteit. Met de Fritz!Box 7360 kan je een VDSL-netwerk opzetten. Het toestel is uitgerust met twee gigabit Ethernet-poorten, twee Fast Ethernet-poorten en twee USB-poorten voor het aansluiten van printers, externe opslagmedia of andere netwerkapparatuur. Het goedkopere model, de Friz!Box 7330, is geschikt voor een ADSL-verbinding en heeft één gigabit Ethernet-poort, één Fast Ethernet-poort en twee 2 USB-poorten.

Beide modemrouters ondersteunen WLAN N-verbindingen op de 2,4 GHz band met een snelheid tot 300 Mbit/s. Met deze Fritz!boxen haal je ook een telefoonsysteem voor vaste analoge gesprekken en internetgesprekken in huis. Ook bieden ze een DECT-basisstation met ondersteuning voor zes draadloze telefoons. Verder beschikken ze over een media- en printerserver.

De Fritz!Box 7360 en Fritz!Box 7330 ondersteunen het nieuwe internetprotocol IPv6. De modemrouters zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 198 euro en 149 euro. AVM geeft voor beide modellen een garantie van vijf jaar.

Bron: www.diskidee.be

AVM introduceert twee Fritz!Box-modemrouters. Beide zijn instapmodellen die diverse netwerkfuncties bieden en het nieuwe internetprotocol IPv6 ondersteunen. De nieuwe AVM Fritz!Box 7360 en 7330 modemrouters bieden WLAN-, telefonie- en NAS-functionaliteit. Met de Fritz!Box 7360 kan je een VDSL-netwerk opzetten. Het toestel is uitgerust met twee gigabit Ethernet-poorten, twee Fast Ethernet-poorten en twee USB-poorten voor het aansluiten van printers, externe opslagmedia of andere netwerkapparatuur. Het goedkopere model, de Friz!Box 7330, is geschikt voor een ADSL-verbinding en heeft één gigabit Ethernet-poort, één Fast Ethernet-poort en twee 2 USB-poorten.Beide modemrouters ondersteunen WLAN N-verbindingen op de 2,4 GHz band met een snelheid tot 300 Mbit/s. Met deze Fritz!boxen haal je ook een telefoonsysteem voor vaste analoge gesprekken en internetgesprekken in huis. Ook bieden ze een DECT-basisstation met ondersteuning voor zes draadloze telefoons. Verder beschikken ze over een media- en printerserver. De Fritz!Box 7360 en Fritz!Box 7330 ondersteunen het nieuwe internetprotocol IPv6. De modemrouters zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 198 euro en 149 euro. AVM geeft voor beide modellen een garantie van vijf jaar.Bron: www.diskidee.be