Motorola lanceert de derde versie van de Moto E, een smartphone met een adviesprijs van 129 euro, maar met op papier de specificaties van wat nog niet zo lang geleden een premium model zou zijn geweest.. De 2de generatie uit 2015 wordt momenteel uitverkocht voor minder dan honderd euro.

De nieuwe Moto E draait de ongewijzigde versie van Android 6.01 (Marshmallow) op een quad-core MediaTek cpu die weliswaar maar aan 1 GHz draait. Een snelheidsmonster zal het dus wel niet zijn. Het werkgeheugen is 1 GB groot en de opslagruimte beperkt to 8 GB, die je wel kunt uitbreiden met maximaal 32 GB via een microsd-kaartje.

Het 5-inch ips lcd-scherm heeft een Corning Gorilla Glass 3 beschermlaag met een coating die vingerafdrukken weert. De resolutie is beperkt tot 720 x 1280 pixels, wat zich vertaalt in een pixeldichtheid van 294 ppi.

Er zijn twee camera's: 8 MP achteraan en 5 MP achteraan. Functies zoals geotagging, panorama en zelfs hdr worden ondersteund. Ook een fm-radio is ingebouwd.

Het is een vrij platte smartphone (8,6 mm dik) met een niet-verwisselbare batterij van 2800 mAh. De Moto E is ook spatbestendig dankzij een waterafstotende nanocoating bescherming die weerstaat aan morsen, spatten of lichte regen.

Bron: www.diskidee.be

Motorola lanceert de derde versie van de Moto E, een smartphone met een adviesprijs van 129 euro, maar met op papier de specificaties van wat nog niet zo lang geleden een premium model zou zijn geweest.. De 2de generatie uit 2015 wordt momenteel uitverkocht voor minder dan honderd euro.De nieuwe Moto E draait de ongewijzigde versie van Android 6.01 (Marshmallow) op een quad-core MediaTek cpu die weliswaar maar aan 1 GHz draait. Een snelheidsmonster zal het dus wel niet zijn. Het werkgeheugen is 1 GB groot en de opslagruimte beperkt to 8 GB, die je wel kunt uitbreiden met maximaal 32 GB via een microsd-kaartje.Het 5-inch ips lcd-scherm heeft een Corning Gorilla Glass 3 beschermlaag met een coating die vingerafdrukken weert. De resolutie is beperkt tot 720 x 1280 pixels, wat zich vertaalt in een pixeldichtheid van 294 ppi.Er zijn twee camera's: 8 MP achteraan en 5 MP achteraan. Functies zoals geotagging, panorama en zelfs hdr worden ondersteund. Ook een fm-radio is ingebouwd.Het is een vrij platte smartphone (8,6 mm dik) met een niet-verwisselbare batterij van 2800 mAh. De Moto E is ook spatbestendig dankzij een waterafstotende nanocoating bescherming die weerstaat aan morsen, spatten of lichte regen.Bron: www.diskidee.be