Bij Easy Computing verschijnt Acronis True Image Home 2009. De software is bedoeld voor consumenten die op een eenvoudige, maar betrouwbare manier back-ups willen maken.

True Image Home 2009 biedt speciale wizards waarmee je back-ups kunt maken van afzonderlijke bestanden, maar ook van de volledige pc inclusief besturingssysteem, toepassingen, data en alle instellingen. Nieuw is de mogelijkheid om met één klik een automatische back-up naar een externe harde schijf te laten maken zodra de schijf draait. Met Acronis Dual Back-up kan je een back-up ook op een andere vooraf bepaalde locatie opslaan. De software biedt ook een volledige integratie met Windows Desktop Search en Google Desktop Search. Met de geïndexeerde back-ups kun je back-upbestanden en inhoud snel terugvinden. Ook nog steeds aanwezig is de Try&Decide-functie. Hiermee kan je in een veilige omgeving nieuwe software risicovrij uitproberen of websites bezoeken met potentieel gevaarlijke inhoud. Acronis ontwikkelde ook een nieuwe gebruikersinterface. Die voelt aan als een Vista-omgeving, met geoptimaliseerde planning, takenopsporing en verbeterde wizards. Acronis True Image Home 2009 kost 49,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Bij Easy Computing verschijnt Acronis True Image Home 2009. De software is bedoeld voor consumenten die op een eenvoudige, maar betrouwbare manier back-ups willen maken. True Image Home 2009 biedt speciale wizards waarmee je back-ups kunt maken van afzonderlijke bestanden, maar ook van de volledige pc inclusief besturingssysteem, toepassingen, data en alle instellingen. Nieuw is de mogelijkheid om met één klik een automatische back-up naar een externe harde schijf te laten maken zodra de schijf draait. Met Acronis Dual Back-up kan je een back-up ook op een andere vooraf bepaalde locatie opslaan. De software biedt ook een volledige integratie met Windows Desktop Search en Google Desktop Search. Met de geïndexeerde back-ups kun je back-upbestanden en inhoud snel terugvinden. Ook nog steeds aanwezig is de Try&Decide-functie. Hiermee kan je in een veilige omgeving nieuwe software risicovrij uitproberen of websites bezoeken met potentieel gevaarlijke inhoud. Acronis ontwikkelde ook een nieuwe gebruikersinterface. Die voelt aan als een Vista-omgeving, met geoptimaliseerde planning, takenopsporing en verbeterde wizards. Acronis True Image Home 2009 kost 49,95 euro. Bron: www.diskidee.be