Met de MediaPlayer XS van Freecom kan je beeld- en geluidsbestanden die op een externe USB-schijf of USB-geheugenstaaf staan direct afspelen op een televisie zonder tussenkomst van een computer.

Freecom introduceert een toestelletje niet groter dan een pakje sigaretten dat een brug vormt tussen een extern USB-geheugen en een televisie. Het procédé is eenvoudig: bewaar film, foto's en muziek op een USB-stick of USB-harde schijf en sluit die aan op de Freecom MediaPlayer XS. Sluit vervolgens de MediaPlayer aan op een tv-toestel en je kan genieten van al de opgeslagen bestanden. De MediaPlayer XS werkt met alle mogelijke harde schijven en/of geheugenstaafjes. Bovendien is er ondersteuning voor alle gangbare video-, audio- en fotobestanden. Je kan dus genieten van al je bestanden zonder dat er een computer aan te pas komt. Freecom levert ook een afstandsbediening bij het product. De Freecom MediaPlayer XS heeft een adviesprijs van 89 euro.

Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots

Met de MediaPlayer XS van Freecom kan je beeld- en geluidsbestanden die op een externe USB-schijf of USB-geheugenstaaf staan direct afspelen op een televisie zonder tussenkomst van een computer. Freecom introduceert een toestelletje niet groter dan een pakje sigaretten dat een brug vormt tussen een extern USB-geheugen en een televisie. Het procédé is eenvoudig: bewaar film, foto's en muziek op een USB-stick of USB-harde schijf en sluit die aan op de Freecom MediaPlayer XS. Sluit vervolgens de MediaPlayer aan op een tv-toestel en je kan genieten van al de opgeslagen bestanden. De MediaPlayer XS werkt met alle mogelijke harde schijven en/of geheugenstaafjes. Bovendien is er ondersteuning voor alle gangbare video-, audio- en fotobestanden. Je kan dus genieten van al je bestanden zonder dat er een computer aan te pas komt. Freecom levert ook een afstandsbediening bij het product. De Freecom MediaPlayer XS heeft een adviesprijs van 89 euro. Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots