TP-Link, een fabrikant van netwerkproducten, introduceert een compact routertje met 3G-ondersteuning voor mensen die onderweg snel een internetverbinding willen opzetten.

De TP-Link TL-MR3020 3G/3.75G Wireless-N Router (2,4 GHz) maakt het mogelijk een eigen hotspot te creëren door deze draagbare router te koppelen aan een 3G-modem. Volgens de fabrikant is het routertje compatibel met meer dan 120 UMTS/HSPA/EVDO 3G USB modems.

De TL-MR3020 is uitgerust met een USB 2.0- en mini-USB-poort. Via deze poort kan je de router aansluiten op een laptop of stroomadapter om hem van stroom te voorzien. Terwijl de router oplaadt, wordt er een draadloze 'cloud' gecreëerd die gedeeld kan worden door onder meer iPads, Android-telefoons en de meeste andere draagbare apparaten die WiFi ondersteunen.

De TP-Link router ondersteunt WEP-, WPA/WPA2-, WPA-PSK/WPA2-PSK-encrypties. De draagbare Wireless-N Router haalt snelheden tot 150 Mbps en is uitgerust met een 10/100Mbps WAN-poort voor conventionele kabelverbindingen. De TL-MR3020 meet 74 x 67 x 22 mm. De draagbare WiFi router is al leverbaar en heeft een adviesprijs van 40,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

TP-Link, een fabrikant van netwerkproducten, introduceert een compact routertje met 3G-ondersteuning voor mensen die onderweg snel een internetverbinding willen opzetten. De TP-Link TL-MR3020 3G/3.75G Wireless-N Router (2,4 GHz) maakt het mogelijk een eigen hotspot te creëren door deze draagbare router te koppelen aan een 3G-modem. Volgens de fabrikant is het routertje compatibel met meer dan 120 UMTS/HSPA/EVDO 3G USB modems. De TL-MR3020 is uitgerust met een USB 2.0- en mini-USB-poort. Via deze poort kan je de router aansluiten op een laptop of stroomadapter om hem van stroom te voorzien. Terwijl de router oplaadt, wordt er een draadloze 'cloud' gecreëerd die gedeeld kan worden door onder meer iPads, Android-telefoons en de meeste andere draagbare apparaten die WiFi ondersteunen. De TP-Link router ondersteunt WEP-, WPA/WPA2-, WPA-PSK/WPA2-PSK-encrypties. De draagbare Wireless-N Router haalt snelheden tot 150 Mbps en is uitgerust met een 10/100Mbps WAN-poort voor conventionele kabelverbindingen. De TL-MR3020 meet 74 x 67 x 22 mm. De draagbare WiFi router is al leverbaar en heeft een adviesprijs van 40,99 euro.Bron: www.diskidee.be