TomTom introduceert de opvolger van het Start autonavigatiesysteem dat snel toegankelijk is en eenvoudig in gebruik.

Net zoals zijn voorganger heeft het TomTom Start2 systeem een vereenvoudigd menu met slechts twee opties: "Plan route" of "Bekijk kaart". Het scherm is 9 cm (3,5") groot. Nieuw in de TomTom Start2 is de geavanceerde rijstrookaanwijzing die ingewikkelde knooppunten overzichtelijk maakt. Deze functie geeft alle rijbanen duidelijk weer op het scherm van het navigatiesysteem en verwijst de bestuurder naar de juiste rijstrook.

De nieuwe versie van het Start navigatie-apparaat is ook uitgerust met een ingesproken straatnamenfunctie. De ingevoerde straatnaam worden nu ook hardop uitgesproken zodat je je ogen nog meer op de weg gericht kan houden. Het nieuwe navigatieapparaat maakt gebruik van TomTom's IQ Routes technologie om op basis van historische snelheidsmetingen en analyses van het tijdstip de meest optimale routes te berekenen. De TomTom Start2 ondersteunt RDS-TMC Traffic (ontvanger en abonnement niet inbegrepen). Op basis van de RDS-TMC verkeersinformatie kan het toestel een alternatieve route berekenen.

De TomTom Start2 is verkrijgbaar vanaf eind april. De adviesprijs bedraagt 129,95 euro met kaarten van de gehele Benelux en 159,95 euro met kaarten van Europa. Je kan de TomTom Start2 ook personaliseren met verwisselbare covers die beschikbaar zijn in verschillende kleuren.

Bron: www.diskidee.be

TomTom introduceert de opvolger van het Start autonavigatiesysteem dat snel toegankelijk is en eenvoudig in gebruik. Net zoals zijn voorganger heeft het TomTom Start2 systeem een vereenvoudigd menu met slechts twee opties: "Plan route" of "Bekijk kaart". Het scherm is 9 cm (3,5") groot. Nieuw in de TomTom Start2 is de geavanceerde rijstrookaanwijzing die ingewikkelde knooppunten overzichtelijk maakt. Deze functie geeft alle rijbanen duidelijk weer op het scherm van het navigatiesysteem en verwijst de bestuurder naar de juiste rijstrook. De nieuwe versie van het Start navigatie-apparaat is ook uitgerust met een ingesproken straatnamenfunctie. De ingevoerde straatnaam worden nu ook hardop uitgesproken zodat je je ogen nog meer op de weg gericht kan houden. Het nieuwe navigatieapparaat maakt gebruik van TomTom's IQ Routes technologie om op basis van historische snelheidsmetingen en analyses van het tijdstip de meest optimale routes te berekenen. De TomTom Start2 ondersteunt RDS-TMC Traffic (ontvanger en abonnement niet inbegrepen). Op basis van de RDS-TMC verkeersinformatie kan het toestel een alternatieve route berekenen. De TomTom Start2 is verkrijgbaar vanaf eind april. De adviesprijs bedraagt 129,95 euro met kaarten van de gehele Benelux en 159,95 euro met kaarten van Europa. Je kan de TomTom Start2 ook personaliseren met verwisselbare covers die beschikbaar zijn in verschillende kleuren. Bron: www.diskidee.be