Samsung lanceert een nieuwe compactcamera met een ingebouwde USB-connector, zodat je eenvoudig en snel foto's kan overzetten naar pc of laptop.

De Samsung PL90 is een 12,2 megapixel camera met een 4x optische zoom (29-116 mm - 35 mm equivalent). Het scherm is een 2,7-inch TFT lcd-scherm. Door de geïntegreerde USB-aansluiting heb je geen extra kabel nodig om de camera met een pc te verbinden. De PL90 wordt ook opgeladen als hij verbonden is met de USB-connector. Ook wordt desgewenst automatisch Samsung's Intelli-studio software geïnstalleerd voor het beheren en delen van foto's en video's. De PL90 kan video opnemen met een resolutie van 640 x 480 pixel met 30 of 15 beelden per seconde. De camera meet 98 x 57 x 18 mm.

De PL90 is uitgerust met Samsung's nieuwe Smart Auto (Still & Movie) technologie die automatisch de camera-instellingen aanpast aan het onderwerp en de omgeving. Ook beschikt de camera over functies als Samsung's Perfect Portrait System met verschillende functies om betere foto's te maken. Zo krijg je met de Self Portrait functie als je voor de lens gaat staan een geluidsaanduiding dat je in beeld en in focus bent. De gezichtsdetectiefunctie herkent tot twaalf verschillende gezichten. Andere functies zijn Smile en Blink Detection en Beauty Shot. Met de Smart Album functie kun je snel foto's terugvinden gebaseerd op datum, tijd of kleur.

De adviesprijs van de Samsung PL90 bedraagt 199 euro en de camera is vanaf september te koop.

Bron: www.diskidee.be

Samsung lanceert een nieuwe compactcamera met een ingebouwde USB-connector, zodat je eenvoudig en snel foto's kan overzetten naar pc of laptop. De Samsung PL90 is een 12,2 megapixel camera met een 4x optische zoom (29-116 mm - 35 mm equivalent). Het scherm is een 2,7-inch TFT lcd-scherm. Door de geïntegreerde USB-aansluiting heb je geen extra kabel nodig om de camera met een pc te verbinden. De PL90 wordt ook opgeladen als hij verbonden is met de USB-connector. Ook wordt desgewenst automatisch Samsung's Intelli-studio software geïnstalleerd voor het beheren en delen van foto's en video's. De PL90 kan video opnemen met een resolutie van 640 x 480 pixel met 30 of 15 beelden per seconde. De camera meet 98 x 57 x 18 mm. De PL90 is uitgerust met Samsung's nieuwe Smart Auto (Still & Movie) technologie die automatisch de camera-instellingen aanpast aan het onderwerp en de omgeving. Ook beschikt de camera over functies als Samsung's Perfect Portrait System met verschillende functies om betere foto's te maken. Zo krijg je met de Self Portrait functie als je voor de lens gaat staan een geluidsaanduiding dat je in beeld en in focus bent. De gezichtsdetectiefunctie herkent tot twaalf verschillende gezichten. Andere functies zijn Smile en Blink Detection en Beauty Shot. Met de Smart Album functie kun je snel foto's terugvinden gebaseerd op datum, tijd of kleur. De adviesprijs van de Samsung PL90 bedraagt 199 euro en de camera is vanaf september te koop. Bron: www.diskidee.be