De BDP-SX1 Blu-ray Disc-player is Sony's eerste Blu-ray-speler die je gemakkelijk kan meenemen zodat je overal kan genieten van Full HD-entertainment.

De compacte en lichtgewicht Blu-ray-speler is uitgerust met een draaibaar lcd-scherm van 10,1 inch (26 cm). Naast een HDMI-uitgang beschikt de BDP-SX1 ook over een usb-aansluiting. Een opgeladen batterij is volgens Sony goed voor het tot 5 uur bekijken van beeldmateriaal voordat je ze opnieuw moet opladen.

De Sony BDP-SX1 Blu-ray Disc-player is beschikbaar vanaf juni 2011. De adviesprijs van deze draagbare Blu-ray-speler werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

De BDP-SX1 Blu-ray Disc-player is Sony's eerste Blu-ray-speler die je gemakkelijk kan meenemen zodat je overal kan genieten van Full HD-entertainment. De compacte en lichtgewicht Blu-ray-speler is uitgerust met een draaibaar lcd-scherm van 10,1 inch (26 cm). Naast een HDMI-uitgang beschikt de BDP-SX1 ook over een usb-aansluiting. Een opgeladen batterij is volgens Sony goed voor het tot 5 uur bekijken van beeldmateriaal voordat je ze opnieuw moet opladen. De Sony BDP-SX1 Blu-ray Disc-player is beschikbaar vanaf juni 2011. De adviesprijs van deze draagbare Blu-ray-speler werd niet meegedeeld.Bron: www.diskidee.be