De nieuwe EIZO FlexScan EV2430 is een een 24,1-inch (61,1 cm) monitor die bij uitstek geschikt is voor dagelijks werk op kantoor.

De EV2430 monitor met ips-paneel met led-backlight biedt een beeldverhouding van 16:10, een resolutie van 1920 × 1200 pixels, een responstijd van 14 ms, een contrastratio van 1000:1 en een helderheid van 300 cd/m2.

De monitor biedt een kijkhoek van 178 graden. De hoogte van het beeldscherm is aanpasbaar van de basis van de voet tot op een hoogte van 131 mm. Het kan ook 35 graden gekanteld en 344 graden gedraaid worden. Het kan tevens in portretstand gebruikt worden door het 90 graden te draaien.

De EV2430 biedt vijf vooraf ingestelde modi (waaronder twee door de gebruiker te configureren) om het beeldscherm te kalibreren voor specifieke behoeftes. Met een druk op de knop kan je schakelen tussen deze modi.

De monitor is uitgerust met EcoView technologie om het stroomverbruik te verminderen. Het typische stroomverbruik van de monitor bedraagt volgens EIZO 12 watt.

Zo past Auto EcoView de helderheid van de monitor automatisch aan bij veranderingen in helderheid van het omgevingslicht.

EcoView Optimizer vermindert het energieverbruik door de helderheid van de achtergrondverlichting te verlagen en de kleurverzadiging te verhogen bij het weergeven van overwegend donkere inhoud.

De EV2430 is ook uitgerust met de EcoView Sense aanwezigheidssensor die de monitor automatisch naar de energiebesparingsmodus schakelt wanneer de gebruiker het bureau verlaat. Bij terugkomst schakelt EcoView Sense de monitor opnieuw in.

De monitor beschikt ook over een papiermodus die de kleurtemperatuur van de monitor aanpast, waardoor de gebruiker de indruk krijgt dat hij op echt papier leest.

De FlexScan EV2430 is uitgerust met een DisplayPort, een 24-pin DVI-D- en 15-pin D-Sub-aansluiting. Ook beschikt hij over een usb-hub.

Alle specificaties van de FlexScan EV2430 vind je op de website van EIZO.

De EIZO FlexScan EV2430 monitor heeft een adviesprijs van 339 euro. De fabrikant biedt een garantie van vijf jaar op de monitor.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe EIZO FlexScan EV2430 is een een 24,1-inch (61,1 cm) monitor die bij uitstek geschikt is voor dagelijks werk op kantoor. De EV2430 monitor met ips-paneel met led-backlight biedt een beeldverhouding van 16:10, een resolutie van 1920 × 1200 pixels, een responstijd van 14 ms, een contrastratio van 1000:1 en een helderheid van 300 cd/m2.De monitor biedt een kijkhoek van 178 graden. De hoogte van het beeldscherm is aanpasbaar van de basis van de voet tot op een hoogte van 131 mm. Het kan ook 35 graden gekanteld en 344 graden gedraaid worden. Het kan tevens in portretstand gebruikt worden door het 90 graden te draaien.De EV2430 biedt vijf vooraf ingestelde modi (waaronder twee door de gebruiker te configureren) om het beeldscherm te kalibreren voor specifieke behoeftes. Met een druk op de knop kan je schakelen tussen deze modi.De monitor is uitgerust met EcoView technologie om het stroomverbruik te verminderen. Het typische stroomverbruik van de monitor bedraagt volgens EIZO 12 watt.Zo past Auto EcoView de helderheid van de monitor automatisch aan bij veranderingen in helderheid van het omgevingslicht.EcoView Optimizer vermindert het energieverbruik door de helderheid van de achtergrondverlichting te verlagen en de kleurverzadiging te verhogen bij het weergeven van overwegend donkere inhoud.De EV2430 is ook uitgerust met de EcoView Sense aanwezigheidssensor die de monitor automatisch naar de energiebesparingsmodus schakelt wanneer de gebruiker het bureau verlaat. Bij terugkomst schakelt EcoView Sense de monitor opnieuw in.De monitor beschikt ook over een papiermodus die de kleurtemperatuur van de monitor aanpast, waardoor de gebruiker de indruk krijgt dat hij op echt papier leest.De FlexScan EV2430 is uitgerust met een DisplayPort, een 24-pin DVI-D- en 15-pin D-Sub-aansluiting. Ook beschikt hij over een usb-hub.Alle specificaties van de FlexScan EV2430 vind je op de website van EIZO.De EIZO FlexScan EV2430 monitor heeft een adviesprijs van 339 euro. De fabrikant biedt een garantie van vijf jaar op de monitor.Bron: www.diskidee.be