Met de nieuwe Powerline adapter van D-Link kan je diensten als HD video en tv, internettelefonie en online games gebruiken via het electriciteitsnet in huis.

De D-Link Powerline AV 500-adapter is uitgerust met de Atheros chip die een netwerksnelheid tot 500 Mbps biedt via het stroomnet in huis. De Quality of Service (QoS) verzekert dat online gaming en tv- of muziekstreams gelijktijdig zonder haperingen over het thuisnetwerk verlopen. Het netwerk wordt beschermd met 128-bits AES-encryptie.

D-Link's PowerLine AV 500-adapter is uitgerust met de energiebesparende technologie D-Link Green. De adapter gaat automatisch in slaapstand om energie te besparen als D-Link Green detecteert wanneer er geen gegevensoverdracht plaatsvindt. Het stroomverbruik in stand-bymodus is minder dan 1 watt, volgens de fabrikant.

De D-Link Powerline DHP-500AV heeft een adviesprijs van 79,95 euro. Er is ook een Starter Kit (DHP-501AV), die twee DHP-500AV bundelt en 134,95 euro kost. De nieuwe Powerlines zullen vanaf februari 2011 verkrijgbaar zijn.

Bron: www.diskidee.be

Met de nieuwe Powerline adapter van D-Link kan je diensten als HD video en tv, internettelefonie en online games gebruiken via het electriciteitsnet in huis. De D-Link Powerline AV 500-adapter is uitgerust met de Atheros chip die een netwerksnelheid tot 500 Mbps biedt via het stroomnet in huis. De Quality of Service (QoS) verzekert dat online gaming en tv- of muziekstreams gelijktijdig zonder haperingen over het thuisnetwerk verlopen. Het netwerk wordt beschermd met 128-bits AES-encryptie. D-Link's PowerLine AV 500-adapter is uitgerust met de energiebesparende technologie D-Link Green. De adapter gaat automatisch in slaapstand om energie te besparen als D-Link Green detecteert wanneer er geen gegevensoverdracht plaatsvindt. Het stroomverbruik in stand-bymodus is minder dan 1 watt, volgens de fabrikant. De D-Link Powerline DHP-500AV heeft een adviesprijs van 79,95 euro. Er is ook een Starter Kit (DHP-501AV), die twee DHP-500AV bundelt en 134,95 euro kost. De nieuwe Powerlines zullen vanaf februari 2011 verkrijgbaar zijn.Bron: www.diskidee.be