De SureColor SC-F500 van Epson is een nieuwe flexibele alles-in-één printoplossing voor de productie van onder meer bedrukte telefoonhoesjes, mokken, muismatten, t-shirts of kussens.

Het is Epsons eerste dye-sublimatieprinter van 24 inch (61 cm). De printer ondersteunt automatisch wisselen tussen A4/A3-vellen en een 24-inch papierrol.

De SC-F500 maakt gebruik van dye-sublimatietechnologie en werkt met een navulbaar inktsysteem waarvan de inktflessen van 140 ml ook tijdens het printen gebruikt kunnen worden.

De SC-F500 biedt wifi-connectiviteit, wat een primeur is voor Epsons dye-sublimatieprinters.

De printer is uitgerust met een touchscreen van 4,3 inch. Met de Epson LFP Accounting Tool kunnen de printkosten nauwkeurig worden berekend.

De Epson SureColor SC-F500 is verkrijgbaar vanaf oktober 2019. Epson deelde de adviesprijs niet mee.

Bron: www.diskidee.be

De SureColor SC-F500 van Epson is een nieuwe flexibele alles-in-één printoplossing voor de productie van onder meer bedrukte telefoonhoesjes, mokken, muismatten, t-shirts of kussens.Het is Epsons eerste dye-sublimatieprinter van 24 inch (61 cm). De printer ondersteunt automatisch wisselen tussen A4/A3-vellen en een 24-inch papierrol.De SC-F500 maakt gebruik van dye-sublimatietechnologie en werkt met een navulbaar inktsysteem waarvan de inktflessen van 140 ml ook tijdens het printen gebruikt kunnen worden.De SC-F500 biedt wifi-connectiviteit, wat een primeur is voor Epsons dye-sublimatieprinters.De printer is uitgerust met een touchscreen van 4,3 inch. Met de Epson LFP Accounting Tool kunnen de printkosten nauwkeurig worden berekend.De Epson SureColor SC-F500 is verkrijgbaar vanaf oktober 2019. Epson deelde de adviesprijs niet mee.Bron: www.diskidee.be