Microsoft lanceert de Sculpt Ergonomic Desktop set die bestaat uit een ergonomisch toetsenbord, een ergonomische muis en een apart numeriek klavier.

Het Sculpt Ergonomic Keyboard is gebaseerd op geavanceerde ergonomische principes en heeft een opvallende split in het midden. Ook de spatiebalk bestaat uit twee delen. Het gewelfde toetsenbord houdt polsen en onderarmen in een ontspannen houding en de zachte handsteun, die het toetsenbord samenhoudt, ondersteunt de polsen.

Het toetsenbord is geoptimaliseerd voor Windows 8 en heeft naast een Start-knop ook sneltoetsen aan de bovenkant naar de vijf 'charms' koppelingen aan de rechterkant in Windows 8 (Zoeken, Delen, Start, Apparaten en Instellingen).

Ook de vorm van de bijhorende Sculpt Ergonomic Mouse is ontworpen voor maximaal polscomfort. De muis heeft eveneens een Windows-knop voor toegang tot het Windows 8 Start-scherm. Het bijhorende numerieke toetsenbord heeft een plat ontwerp. Het wordt los gebruikt van het toetsenbord zodat het meer flexibiliteit biedt.

De Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop is voor de V.S. beschikbaar in augustus 2013 voor 129,95 dollar. De Sculpt Ergonomic Mouse wordt er ook apart verkocht voor 59,95 dollar. Wanneer de producten in de Benelux verkrijgbaar zijn en voor welke prijs werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

Microsoft lanceert de Sculpt Ergonomic Desktop set die bestaat uit een ergonomisch toetsenbord, een ergonomische muis en een apart numeriek klavier. Het Sculpt Ergonomic Keyboard is gebaseerd op geavanceerde ergonomische principes en heeft een opvallende split in het midden. Ook de spatiebalk bestaat uit twee delen. Het gewelfde toetsenbord houdt polsen en onderarmen in een ontspannen houding en de zachte handsteun, die het toetsenbord samenhoudt, ondersteunt de polsen.Het toetsenbord is geoptimaliseerd voor Windows 8 en heeft naast een Start-knop ook sneltoetsen aan de bovenkant naar de vijf 'charms' koppelingen aan de rechterkant in Windows 8 (Zoeken, Delen, Start, Apparaten en Instellingen). Ook de vorm van de bijhorende Sculpt Ergonomic Mouse is ontworpen voor maximaal polscomfort. De muis heeft eveneens een Windows-knop voor toegang tot het Windows 8 Start-scherm. Het bijhorende numerieke toetsenbord heeft een plat ontwerp. Het wordt los gebruikt van het toetsenbord zodat het meer flexibiliteit biedt.De Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop is voor de V.S. beschikbaar in augustus 2013 voor 129,95 dollar. De Sculpt Ergonomic Mouse wordt er ook apart verkocht voor 59,95 dollar. Wanneer de producten in de Benelux verkrijgbaar zijn en voor welke prijs werd niet meegedeeld.Bron: www.diskidee.be