Verbatim brengt een externe harde schijf op de markt met een nieuwe verwisselbare interface zodat je ze kan aansluiten via USB 3.0, Thunderbolt of FireWire. Bovendien kan je de schijf direct in apparatuur met een Universal Storage Module-sleuf, zoals bijvoorbeeld een tv, pluggen.

De Store 'n' Go Universal Storage Module (USM) Portable Hard Drive is Verbatims eerste draagbare harde schijf met de nieuwe USM-interface. Danzij deze flexibele module kan je de opslagschijf aansluiten aan een computer als een externe USB-harde schijf. Hiervoor levert Verbatim standaard de USB 3.0-kabel mee. Optioneel kan je met USM ook FireWire800-, eSATA- en Thunderbolt-kabels gebruiken. Of je kan ze rechtstreeks aansluiten via de SATA-interface. USM biedt een overdrachtsnelheid tot 6 GB/s.

Maar de Universal Storage Module van de Store 'n' Go Portable Hard Drive biedt nog meer mogelijkheden. Zo is het ook een kabelvrije opslagoplossing voor andere consumentenelektronica. Je kan ze namelijk direct inpluggen in apparatuur met een USM-sleuf. USM is een nieuwe standaard voor sleuven die voeding geven aan aangesloten externe opslagapparaten.

De SATA USM-specificatie voor draagbare opslagapparatuur is ontwikkeld door de Serial ATA International Organization (SATA-IO). Het verenigt bijna tweehonderd technologiebedrijven die de sleuven voor het gebruik van de USM-opslagapparaten voorzien in televisies, gameconsoles, set-top boxen, computers, docking stations en andere consumentenelektronica. Verwacht wordt dat steeds meer producenten elektronicaproducten met USM-sleuven op de markt zullen brengen.

De Verbatim Store 'n' Go Universal Storage Module (USM) Portable Hard Drive is verkrijgbaar met een capaciteit van 500GB voor een adviesprijs van 89,99 euro en 1TB voor een adviesprijs van 129,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Verbatim brengt een externe harde schijf op de markt met een nieuwe verwisselbare interface zodat je ze kan aansluiten via USB 3.0, Thunderbolt of FireWire. Bovendien kan je de schijf direct in apparatuur met een Universal Storage Module-sleuf, zoals bijvoorbeeld een tv, pluggen. De Store 'n' Go Universal Storage Module (USM) Portable Hard Drive is Verbatims eerste draagbare harde schijf met de nieuwe USM-interface. Danzij deze flexibele module kan je de opslagschijf aansluiten aan een computer als een externe USB-harde schijf. Hiervoor levert Verbatim standaard de USB 3.0-kabel mee. Optioneel kan je met USM ook FireWire800-, eSATA- en Thunderbolt-kabels gebruiken. Of je kan ze rechtstreeks aansluiten via de SATA-interface. USM biedt een overdrachtsnelheid tot 6 GB/s.Maar de Universal Storage Module van de Store 'n' Go Portable Hard Drive biedt nog meer mogelijkheden. Zo is het ook een kabelvrije opslagoplossing voor andere consumentenelektronica. Je kan ze namelijk direct inpluggen in apparatuur met een USM-sleuf. USM is een nieuwe standaard voor sleuven die voeding geven aan aangesloten externe opslagapparaten. De SATA USM-specificatie voor draagbare opslagapparatuur is ontwikkeld door de Serial ATA International Organization (SATA-IO). Het verenigt bijna tweehonderd technologiebedrijven die de sleuven voor het gebruik van de USM-opslagapparaten voorzien in televisies, gameconsoles, set-top boxen, computers, docking stations en andere consumentenelektronica. Verwacht wordt dat steeds meer producenten elektronicaproducten met USM-sleuven op de markt zullen brengen. De Verbatim Store 'n' Go Universal Storage Module (USM) Portable Hard Drive is verkrijgbaar met een capaciteit van 500GB voor een adviesprijs van 89,99 euro en 1TB voor een adviesprijs van 129,99 euro.Bron: www.diskidee.be