Western Digital brengt nieuwe en kleinere modellen uit van de My Book Essential en My Book for Mac externe harde schijven.

De nieuwe My Book Essential en My Book for Mac producten van Western Digital hebben een gestroomlijnder ontwerp en zijn beschikbaar in capaciteiten variërend van 500 GB tot 2 TB. Beide opslagproducten zijn uitgerust met de nieuwe WD SmartWare software.Wanneer je de My Book Essential drive voor het eerst aansluit, wordt meteen en automatisch het eerste back-upproces gestart. De WD SmartWare software biedt een visueel beheercenter waarin je in één oogopslag al je data kan zien. Vanuit dit scherm kan je al je foto's, video's en bestanden back-uppen, terugzetten en beveiligen. WD SmartWare software draait op Windows pc's en ook op Mac computers. Naast beveiliging met een wachtwoord worden de gegevens ook beschermd door een 256-bit hardware-encryptie.De nieuwe My Book Essential drives zijn beschikbaar met een capaciteit van 500 GB, 1 TB, 1,5 TB en 2 TB. De adviesprijs varieert voor de My Book Essential van 79 euro tot 199 euro en voor de My Book voor de Mac van 109 euro tot 249 euro, afhankelijk van het model.

Bron: www.diskidee.be

Western Digital brengt nieuwe en kleinere modellen uit van de My Book Essential en My Book for Mac externe harde schijven. De nieuwe My Book Essential en My Book for Mac producten van Western Digital hebben een gestroomlijnder ontwerp en zijn beschikbaar in capaciteiten variërend van 500 GB tot 2 TB. Beide opslagproducten zijn uitgerust met de nieuwe WD SmartWare software.Wanneer je de My Book Essential drive voor het eerst aansluit, wordt meteen en automatisch het eerste back-upproces gestart. De WD SmartWare software biedt een visueel beheercenter waarin je in één oogopslag al je data kan zien. Vanuit dit scherm kan je al je foto's, video's en bestanden back-uppen, terugzetten en beveiligen. WD SmartWare software draait op Windows pc's en ook op Mac computers. Naast beveiliging met een wachtwoord worden de gegevens ook beschermd door een 256-bit hardware-encryptie.De nieuwe My Book Essential drives zijn beschikbaar met een capaciteit van 500 GB, 1 TB, 1,5 TB en 2 TB. De adviesprijs varieert voor de My Book Essential van 79 euro tot 199 euro en voor de My Book voor de Mac van 109 euro tot 249 euro, afhankelijk van het model. Bron: www.diskidee.be