Het TomTom Start 60 draagbare navigatietoestel heeft een 6-inch scherm en biedt dagelijkse kaartupdates.

Het nieuwe navigatiesysteem heeft het grootste scherm van alle draagbare TomTom-apparaten. Het 6-inch (15,2 cm) touchscherm toont grotere menuknoppen en -pictogrammen, wat niet alleen de invoer vergemakkelijkt, maar ook moet resulteren in een vlottere en veiligere navigatie- en rijervaring.

Met het nieuwe 'dual mounting'-systeem kan je de TomTom Start 60 aan de voorruit of op het dashboard bevestigen. De Start 60 wordt geleverd met kaartmateriaal van heel Europa (45 landen) en is een van de eerste apparaten die gratis kaartupdates bieden gedurende de gehele gebruiksduur. Deze updates zijn gebaseerd op meldingen van de miljoenen gebruikers die deel uitmaken van de TomTom Map Share-gemeenschap.

Andere functies van de TomTom Start 60 zijn onder meer gesproken straatnamen, assistentie bij parkeren, opslaan van veel bezochte bestemmingen en geavanceerde rijbaannavigatie voor extra duidelijkheid bij het navigeren op lastige kruisingen. Het TomTom Start 60 draagbare navigatiesysteem heeft een adviesprijs van 229,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Het TomTom Start 60 draagbare navigatietoestel heeft een 6-inch scherm en biedt dagelijkse kaartupdates. Het nieuwe navigatiesysteem heeft het grootste scherm van alle draagbare TomTom-apparaten. Het 6-inch (15,2 cm) touchscherm toont grotere menuknoppen en -pictogrammen, wat niet alleen de invoer vergemakkelijkt, maar ook moet resulteren in een vlottere en veiligere navigatie- en rijervaring. Met het nieuwe 'dual mounting'-systeem kan je de TomTom Start 60 aan de voorruit of op het dashboard bevestigen. De Start 60 wordt geleverd met kaartmateriaal van heel Europa (45 landen) en is een van de eerste apparaten die gratis kaartupdates bieden gedurende de gehele gebruiksduur. Deze updates zijn gebaseerd op meldingen van de miljoenen gebruikers die deel uitmaken van de TomTom Map Share-gemeenschap. Andere functies van de TomTom Start 60 zijn onder meer gesproken straatnamen, assistentie bij parkeren, opslaan van veel bezochte bestemmingen en geavanceerde rijbaannavigatie voor extra duidelijkheid bij het navigeren op lastige kruisingen. Het TomTom Start 60 draagbare navigatiesysteem heeft een adviesprijs van 229,95 euro. Bron: www.diskidee.be