Samsung breidt zijn gamma smart wearables uit met de lancering van de Gear Fit2 en Gear IconX. Beide zijn bedoeld voor sporters van ieder niveau, of je nu traint voor de marathon of een dagelijkse wandeling maakt.

De Gear Fit2 is een ergonomische polsband die is uitgerust met gps en hartslagsensor die sportprestaties registeren en live feedback geven om prestaties te verbeteren.

De Gear Fit2 heeft een 1,5-inch hoge resolutie Super AMOLED touch scherm dat naast je statistieken ook nieuwe berichten toont. Je kan via de muziekspeler naar je favoriete muziek luisteren zonder dat je je mobiele telefoon nodig hebt.

Dankzij Auto tracking hoef je de Gear Fit2 niet handmatig in te stellen. Gegevens zijn eenvoudig over te dragen naar S-Health en andere fitnessapplicaties. Met 'Step Goal Challenges' deel je automatisch je sportprestaties met vrienden en familie via Facebook.

De nieuwe Samsung Gear IconX is een lichte en draadloze oortelefoon met ingebouwde hartslagmeter die de mogelijkheid biedt muziek lokaal op te slaan. Met Bluetooth en een interne opslag tot 1.000 mp3-tracks tap of swipe je naar je favoriete nummer door op de zijkant van het oordopje te tikken of er overheen te vegen.

De oortjes worden geleverd met drie verschillende oordopjes, naast enkele 'Wingtips' of kleine vleugeltjes op de bovenkant om ze extra stevig in je oor te bevestigen.

De Gear IconX oordopjes gaan aan zodra je ze in je oor stopt. Ze houden fitnessdata bij, zoals afstand, snelheid, duur, hartslag en calorieënverbranding, en synchroniseert ze met S-Health. Via Voice Guide krijg je gesproken feedback tijdens je work-out.

De Gear IconX oortjes worden geleverd in een etui om de oorjtes op te laden. De batterij in de oordopjes gaat tot 6 uur mee.

De Samsung Gear Fit2 is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 199 euro. De Gear IconX is vanaf het derde kwartaal beschikbaar voor een adviesprijs van 229 euro.

Bron: www.diskidee.be

Samsung breidt zijn gamma smart wearables uit met de lancering van de Gear Fit2 en Gear IconX. Beide zijn bedoeld voor sporters van ieder niveau, of je nu traint voor de marathon of een dagelijkse wandeling maakt.De Gear Fit2 is een ergonomische polsband die is uitgerust met gps en hartslagsensor die sportprestaties registeren en live feedback geven om prestaties te verbeteren.De Gear Fit2 heeft een 1,5-inch hoge resolutie Super AMOLED touch scherm dat naast je statistieken ook nieuwe berichten toont. Je kan via de muziekspeler naar je favoriete muziek luisteren zonder dat je je mobiele telefoon nodig hebt.Dankzij Auto tracking hoef je de Gear Fit2 niet handmatig in te stellen. Gegevens zijn eenvoudig over te dragen naar S-Health en andere fitnessapplicaties. Met 'Step Goal Challenges' deel je automatisch je sportprestaties met vrienden en familie via Facebook.De nieuwe Samsung Gear IconX is een lichte en draadloze oortelefoon met ingebouwde hartslagmeter die de mogelijkheid biedt muziek lokaal op te slaan. Met Bluetooth en een interne opslag tot 1.000 mp3-tracks tap of swipe je naar je favoriete nummer door op de zijkant van het oordopje te tikken of er overheen te vegen.De oortjes worden geleverd met drie verschillende oordopjes, naast enkele 'Wingtips' of kleine vleugeltjes op de bovenkant om ze extra stevig in je oor te bevestigen.De Gear IconX oordopjes gaan aan zodra je ze in je oor stopt. Ze houden fitnessdata bij, zoals afstand, snelheid, duur, hartslag en calorieënverbranding, en synchroniseert ze met S-Health. Via Voice Guide krijg je gesproken feedback tijdens je work-out.De Gear IconX oortjes worden geleverd in een etui om de oorjtes op te laden. De batterij in de oordopjes gaat tot 6 uur mee.De Samsung Gear Fit2 is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 199 euro. De Gear IconX is vanaf het derde kwartaal beschikbaar voor een adviesprijs van 229 euro.Bron: www.diskidee.be