De nieuwe Panasonic Toughbook 55 is een semi-robuuste 14-inch laptop met een IP53-rating voor bescherming tegen stof en spatwater. Het toestel weerstaat valpartijen tot 91 cm en verdraagt extreme temperaturen tussen -20 ° C tot +60 ° C.

Voor het eerst kunnen gebruikers op locatie hun notebook aanpassen aan veranderende werkzaamheden. Zo kunnen de grafische mogelijkheden worden verhoogd of kan een smartcard-lezer, extra opslag of een dvd- of Blu-Ray-drive in de Universal Bay worden toegevoegd.

De uitbreidingspoort aan de voorzijde kan worden gebruikt om snel een vingerafdruklezer, RFID of een standaard smartcard-lezer of een tweede batterij te integreren. De batterij heeft een gebruiksduur van maximaal 20 uur die met de hot-swap tweede batterij kan worden uitgebreid met 20 uur.

De Toughbook 55 ondersteunt tot 64 GB ram en tot 2 TB ssd-opslaggeheugen. Het is de eerste Toughbook die als optie toetsenbordverlichting biedt die in een kleur naar keuze kan worden ingesteld.

De semi-robuuste laptop is uitgerust met twee usb 3.1-, een usb Type-c- en hdmi 2.0-aansluiting en ondersteunt Bluetooth 5.0.

De Toughbook 55 meet 345 mm x 272 mm x 32,8 mm en weegt circa 2 kg.

De Panasonic Toughbook 55 is verkrijgbaar in drie versies: met HD, Full-HD en Full-HD Touchscreen voor een adviesprijs vanaf 1.988 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Panasonic Toughbook 55 is een semi-robuuste 14-inch laptop met een IP53-rating voor bescherming tegen stof en spatwater. Het toestel weerstaat valpartijen tot 91 cm en verdraagt extreme temperaturen tussen -20 ° C tot +60 ° C.Voor het eerst kunnen gebruikers op locatie hun notebook aanpassen aan veranderende werkzaamheden. Zo kunnen de grafische mogelijkheden worden verhoogd of kan een smartcard-lezer, extra opslag of een dvd- of Blu-Ray-drive in de Universal Bay worden toegevoegd.De uitbreidingspoort aan de voorzijde kan worden gebruikt om snel een vingerafdruklezer, RFID of een standaard smartcard-lezer of een tweede batterij te integreren. De batterij heeft een gebruiksduur van maximaal 20 uur die met de hot-swap tweede batterij kan worden uitgebreid met 20 uur.De Toughbook 55 ondersteunt tot 64 GB ram en tot 2 TB ssd-opslaggeheugen. Het is de eerste Toughbook die als optie toetsenbordverlichting biedt die in een kleur naar keuze kan worden ingesteld.De semi-robuuste laptop is uitgerust met twee usb 3.1-, een usb Type-c- en hdmi 2.0-aansluiting en ondersteunt Bluetooth 5.0.De Toughbook 55 meet 345 mm x 272 mm x 32,8 mm en weegt circa 2 kg.De Panasonic Toughbook 55 is verkrijgbaar in drie versies: met HD, Full-HD en Full-HD Touchscreen voor een adviesprijs vanaf 1.988 euro.Bron: www.diskidee.be