Cellularline's Second Glass Uni is een folie van 4 mm dun gehard glas die je eenvoudig op je smartphonescherm aanbrengt zonder dat er luchtbelletjes ontstaan. De ultradunne folie is bestand tegen stoten, vallen en krassen, maar beïnvloedt niet de helderheid of de aanraakgevoeligheid van het scherm van je smartphone.

De Second Glass Uni is verkrijgbaar in zes verschillende afmetingen en past op smartphoneschermen van 4,5 tot 5,5 inch.

De folie van gehard glas wordt verkocht in een verpakking met doorzichtige film op de achterkant, zodat je gemakkelijk in de winkel kunt controleren welke maat op jouw smartphone past.

In het pakket zit een doekje waarmee je je scherm kunt zuiver maken. Vervolgens verwijder je de folie rondom het gehard glas en breng je de beschermlaag aan op het smartphonescherm.

De Second Glass Uni van Cellularline kost 14,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Cellularline's Second Glass Uni is een folie van 4 mm dun gehard glas die je eenvoudig op je smartphonescherm aanbrengt zonder dat er luchtbelletjes ontstaan. De ultradunne folie is bestand tegen stoten, vallen en krassen, maar beïnvloedt niet de helderheid of de aanraakgevoeligheid van het scherm van je smartphone.De Second Glass Uni is verkrijgbaar in zes verschillende afmetingen en past op smartphoneschermen van 4,5 tot 5,5 inch.De folie van gehard glas wordt verkocht in een verpakking met doorzichtige film op de achterkant, zodat je gemakkelijk in de winkel kunt controleren welke maat op jouw smartphone past.In het pakket zit een doekje waarmee je je scherm kunt zuiver maken. Vervolgens verwijder je de folie rondom het gehard glas en breng je de beschermlaag aan op het smartphonescherm.De Second Glass Uni van Cellularline kost 14,99 euro.Bron: www.diskidee.be