De Samsung SH100 heeft Wi-Fi ingebouwd zodat je foto's en video's onmiddellijk draadloos kan delen. Ook kan je een Android smartphone als afstandsbediening en beeldzoeker gebruiken.

De Samsung SH100 is een 14,2 megapixel camera met een 5x optische zoom en een 3-inch aanraakgevoelig scherm. De ingebouwde Wi-Fi (802.11b/g/n) maakt het mogelijk om foto's te uploaden op sociale netwerksites, zoals Facebook en Picasa, of ze direct naar de e-mailadressen van vrienden of familie te sturen. De camera kan ook HD-video opnemen (1280 x 720 met 30 bps) die je ook draadloos kan delen op sites zoals YouTube.

Voor het uploaden van grotere bestanden heeft de SH100 een account met mobiele hotspotprovider Boingo. Daarmee heb je toegang tot meer dan 200.000 Wi-Fi hotspots wereldwijd. De camera is ook voorzien van AllShare. Met deze op DLNA gebaseerde technologie kun je thuis je camera direct op je HD-tv aansluiten.

Je kan de Samsung SH100 ook aan Android smartphones, zoals de Samsung Galaxy S, koppelen en de smartphone als afstandsbediening van de camera gebruiken. Dit kan handig zijn bij het maken van bijvoorbeeld groepsfoto's. Je kan op de smartphone 'live' het beeld bekijken dat je wilt maken en de sluiter van op afstand bedienen om de foto te maken. Via het navigatiesysteem van je telefoon kan je foto's ook geotaggen.

De Samsung SH100 digitale Wi-Fi camera is verkrijgbaar vanaf maart voor een adviesprijs van 199 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Samsung SH100 heeft Wi-Fi ingebouwd zodat je foto's en video's onmiddellijk draadloos kan delen. Ook kan je een Android smartphone als afstandsbediening en beeldzoeker gebruiken. De Samsung SH100 is een 14,2 megapixel camera met een 5x optische zoom en een 3-inch aanraakgevoelig scherm. De ingebouwde Wi-Fi (802.11b/g/n) maakt het mogelijk om foto's te uploaden op sociale netwerksites, zoals Facebook en Picasa, of ze direct naar de e-mailadressen van vrienden of familie te sturen. De camera kan ook HD-video opnemen (1280 x 720 met 30 bps) die je ook draadloos kan delen op sites zoals YouTube. Voor het uploaden van grotere bestanden heeft de SH100 een account met mobiele hotspotprovider Boingo. Daarmee heb je toegang tot meer dan 200.000 Wi-Fi hotspots wereldwijd. De camera is ook voorzien van AllShare. Met deze op DLNA gebaseerde technologie kun je thuis je camera direct op je HD-tv aansluiten. Je kan de Samsung SH100 ook aan Android smartphones, zoals de Samsung Galaxy S, koppelen en de smartphone als afstandsbediening van de camera gebruiken. Dit kan handig zijn bij het maken van bijvoorbeeld groepsfoto's. Je kan op de smartphone 'live' het beeld bekijken dat je wilt maken en de sluiter van op afstand bedienen om de foto te maken. Via het navigatiesysteem van je telefoon kan je foto's ook geotaggen. De Samsung SH100 digitale Wi-Fi camera is verkrijgbaar vanaf maart voor een adviesprijs van 199 euro. Bron: www.diskidee.be