Western Digital introduceert Photos app, een gratis fotoviewer voor Android smartphones en iPad, iPhone en iPod touch.

Met de WD Photo app kan je foto's die zijn opgeslagen op WD netwerkschijven, zoals de My Book Live, My Book World Edition en WD ShareSpace modellen, bekijken op je Android smartphone als die een internetverbinding heeft. De gratis app is ook geschikt voor de iPad, iPhone en iPod touch.

Je dient je foto's op te slaan in de map Gedeelde Foto's op een WD netwerkschijf. Op de telefoon, tablet of mediaspeler kun je dan foto's zoeken op naam en datum. Je kan bladeren door schermen met miniatuuropnamen en je kan foto's ook delen met vrienden en familieleden via e-mail, Facebook, Twitter en Picasa. Het formaat van de foto's wordt automatisch aangepast voor optimale weergave op de Android toestellen, terwijl het origineel in de volle resolutie bewaard blijft op de netwerkschijf.

De WD Photos fotoviewer app werkt met Android OS 2.1 en is beschikbaar via de Android Market als gratis download.

Bron: www.diskidee.be

Western Digital introduceert Photos app, een gratis fotoviewer voor Android smartphones en iPad, iPhone en iPod touch. Met de WD Photo app kan je foto's die zijn opgeslagen op WD netwerkschijven, zoals de My Book Live, My Book World Edition en WD ShareSpace modellen, bekijken op je Android smartphone als die een internetverbinding heeft. De gratis app is ook geschikt voor de iPad, iPhone en iPod touch. Je dient je foto's op te slaan in de map Gedeelde Foto's op een WD netwerkschijf. Op de telefoon, tablet of mediaspeler kun je dan foto's zoeken op naam en datum. Je kan bladeren door schermen met miniatuuropnamen en je kan foto's ook delen met vrienden en familieleden via e-mail, Facebook, Twitter en Picasa. Het formaat van de foto's wordt automatisch aangepast voor optimale weergave op de Android toestellen, terwijl het origineel in de volle resolutie bewaard blijft op de netwerkschijf. De WD Photos fotoviewer app werkt met Android OS 2.1 en is beschikbaar via de Android Market als gratis download. Bron: www.diskidee.be