De HP Sprocket New Edition is een nieuwe versie van de mobiele fotoprinter in zakformaat om foto's direct af te drukken vanaf een smartphone.

De Sprocket New Edition maakt gebruik van ZINK-printtechnologie en drukt af op fotopapier met een maximale afmeting van 5,08 x 7,6 cm en met een resolutie van 313 bij 400 dpi.

De mobiele fotoprinter gebruikt Bluetooth 5.0 om een verbinding te maken. Via de Sprocket-app voor iOS en Android kunnen anderen de Sprocket New Edition tegelijkertijd gebruiken.

Je kan een fotoalbum creëren en delen via de Sprocket-app, zodat iedereen de foto's kan bekijken.

De HP Sprocket New Edition is vanaf 1 november verkrijgbaar in de kleuren Luna Pearl, Noir en Blush voor 149 euro.

Bron: www.diskidee.be

De HP Sprocket New Edition is een nieuwe versie van de mobiele fotoprinter in zakformaat om foto's direct af te drukken vanaf een smartphone.De Sprocket New Edition maakt gebruik van ZINK-printtechnologie en drukt af op fotopapier met een maximale afmeting van 5,08 x 7,6 cm en met een resolutie van 313 bij 400 dpi.De mobiele fotoprinter gebruikt Bluetooth 5.0 om een verbinding te maken. Via de Sprocket-app voor iOS en Android kunnen anderen de Sprocket New Edition tegelijkertijd gebruiken.Je kan een fotoalbum creëren en delen via de Sprocket-app, zodat iedereen de foto's kan bekijken.De HP Sprocket New Edition is vanaf 1 november verkrijgbaar in de kleuren Luna Pearl, Noir en Blush voor 149 euro.Bron: www.diskidee.be