AOC introduceert een 23-inch Full HD-monitor met een ultrakorte responstijd waardoor het beeldscherm ook liefhebbers van games zal aanspreken.

De AOC e2462Vwh led-monitor biedt een schermdiagonaal van 23,6 inch of 60 cm (23,6 inch). AOC ontwierp dit model speciaal voor veeleisende gameliefhebbers. De Full HD monitor met een TN (Twisted Nematic)-scherm biedt een responstijd van slechts 2 milliseconden en volgens de fabrikant ook scherpe en heldere beelden, zelfs bij snelle actiescènes uit de nieuwste games of films.

De AOC e2462Vwh monitor biedt een helderheid van 250 cd/m2 en een dynamisch contrast van 50.000.000:1 (statisch contrast: 1000:1). De monitor heeft een zwart met wit design en biedt de mogelijkheid om de HDMI (en VGA)-kabels discreet aan te sluiten in de achterzijde van de voet.

Het i-Menu laat toe de monitorinstellingen te wijzigen met de muis, terwijl je met Screen+ het bureaublad kan onderverdelen in meerdere deelvensters. Dankzij de nieuwste energiebesparende led-achtergrondverlichting is het model zeer zuinig, aldus AOC. De AOC e2462Vwh is verkrijgbaar vanaf februari voor een adviesprijs van 159 euro.

Bron: www.diskidee.be

AOC introduceert een 23-inch Full HD-monitor met een ultrakorte responstijd waardoor het beeldscherm ook liefhebbers van games zal aanspreken. De AOC e2462Vwh led-monitor biedt een schermdiagonaal van 23,6 inch of 60 cm (23,6 inch). AOC ontwierp dit model speciaal voor veeleisende gameliefhebbers. De Full HD monitor met een TN (Twisted Nematic)-scherm biedt een responstijd van slechts 2 milliseconden en volgens de fabrikant ook scherpe en heldere beelden, zelfs bij snelle actiescènes uit de nieuwste games of films. De AOC e2462Vwh monitor biedt een helderheid van 250 cd/m2 en een dynamisch contrast van 50.000.000:1 (statisch contrast: 1000:1). De monitor heeft een zwart met wit design en biedt de mogelijkheid om de HDMI (en VGA)-kabels discreet aan te sluiten in de achterzijde van de voet. Het i-Menu laat toe de monitorinstellingen te wijzigen met de muis, terwijl je met Screen+ het bureaublad kan onderverdelen in meerdere deelvensters. Dankzij de nieuwste energiebesparende led-achtergrondverlichting is het model zeer zuinig, aldus AOC. De AOC e2462Vwh is verkrijgbaar vanaf februari voor een adviesprijs van 159 euro.Bron: www.diskidee.be